Osobní váhu MBO pouze osobní odběr - za odvoz/odnos

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

Osobní váhu MBO pouze osobní odběr - za odvoz/odnos

#1 Příspěvek od EKKAR »

Typ MD 10672, vyrobená 2005, napájení 2x CR2032. Má 4 tenzometrický snímače, měla by umět po zadání parametrů osoby umět vypočítat BMI i % podíl tuku v těle - měří to elektrodama na horní ploše váhy. Používaná velice sporadicky, vždycky když nás dohnalo svědomí že nehubnem jsme ji 14dní - měsíc používali, než do toho svědomitýho dodržování zdravýho životního stylu přišlo něco podstatně důležitějšího. Vždycky jsme zjistili, že jsou vyžraný baterky, tak se koupil novej pár, pár dnů se vážilo ... Aby se za půl roku kupovaly baterky zase nový. Minulej měsíc prostě ani po výměně baterií nenaběhla, takže bylo rozhodnuuto ji poslat do pšá.

Nechci to posílat - kdo se pro ni zastaví osobně do konce srpna, například cestou do/z Holic, ten ji dostane za "Děkuju", jinak z ní odtrhám plasty, vytluču elektroniku a spolu se sklem to vyhážu do příslušnejch kontejnerů, protože je to sklo a nedokážu zaručit, že to libovolnej kurýr neroztříská na s*ačky..
Přílohy
váha (1).jpg
váha (1).jpg
váha (4).jpg
váha (4).jpg
váha (3).jpg
váha (3).jpg
váha (2).jpg
váha (2).jpg
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
MiraSt

#2 Příspěvek od MiraSt »

Podobnou jsem upravil na dvě malé tužkovky vně a vážím se.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

2x AAA = 3V. Tahle je na 2x CR2032 = 6V (možná že to je ±3V, nezjišťoval jsem to).
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
jardafiala

#4 Příspěvek od jardafiala »

Uživí to LiIon baterie z použité e-cigaety, takhle mi to funguje už víc jak rok.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Alebo dve CR123.
MiraSt

#6 Příspěvek od MiraSt »

V základu dvě tužkovky. Funguje to a dlouho. Na venek jsem přilepil sekunďákem. Lidé to vyhazují do SD právě a jenom kvůli vybitým baterkám. Mám doma dvě. A taky kuchyňské na stůl. Mám čtyři.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Dve nestacia, ak je to na 6V!
MiraSt

#8 Příspěvek od MiraSt »

Ano. V základu. Jinak čtyři.
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Holice skončily, nechám to tady do konce prázdnin - pokud se nikdo neozve do příští neděle = 31.8., půjde váha ne k Turkovi, ale "ke Kolesovi" = směr červenej kontejner Asekolu.
kejki

#10 Příspěvek od kejki »

Mi se rozpadla ta plastová nožička, je to z nějakého recyklátu.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“