Aktuálně Česká pošta 2022-2025

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#1081 Příspěvek od Behemot »

ANOfert před nekolika járama došel s hentou slavnou restrukturalízacou? Jóóó? Že bych neco zaspal?
xsc

#1082 Příspěvek od xsc »

Ano, zaspals. Balíkovna byla jako služba oddělená hned od začátku. A už za ANOfertu se vymýšlely takové pitominy ohledně restrukturalizace, jako třeba prodej poštovní budovy v Praze, protože pan ministr financí zase neplatil za služby, které si stát oficiálně objednával. To jen ty v tom vidíš nějaký současný plán, vedení pošty ani plány se v podstatě vůbec nemění.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#1083 Příspěvek od Behemot »

Jasné, sice máš na předchozí stránce článek, kterej to jasně řiká, ale jasný, jenom lži dál. Ale tak taky sme se mohli dovědět, že za to vlastně může Russssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssko, tak eště dobrý :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xsc

#1084 Příspěvek od xsc »

Klasická ukázka trollení. Když se ti nějaká informace nehodí do krámu, napíšeš na konce totální pitomost, kterou chceš vecpat druhé straně. Trapné a známé....
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#1085 Příspěvek od Behemot »

jo to je známo že ta ropušácká sviňa krade kam se šustne, jeden případ z mnoha, jenom že du zrovna kolem https://medium.seznam.cz/clanek/politic ... onu-178547
xsc

#1086 Příspěvek od xsc »

Jasně, už jsi zase OT, jen abys mohl něco psát...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1087 Příspěvek od Hubert_79 »

No jo, na D-FENS okurková sezona, tak se dement realizuje tady.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#1088 Příspěvek od Behemot »

Jenom kvičte víc libtardi, rajská hudba.

Tasem udělal štitek, zajímavý totiž je, že se jaksi portál vůbec nezměnil (akorát už není možný dat balíg na pýčtu, jenom na adresu), tak schválně, co se bude dít, je to totiž podstatně větší, než ten jejich „základní pýčtovní služby“ baliček, kam se vejde úplný hovno (nejak 30 na 20 cm), to su zvědavé.

ADD// aha, takže takle to je, v KOMPLETNÍm ceníku furt balíg do ruky je, ai karkulátor to pořád uvádí, ale ve službách na webu je hovno. S vohledem na to, že řada služeb zmizla beze slova, su zvědavé, kdy todle zmizne taky…
xsc

#1089 Příspěvek od xsc »

Když někdo takhle kvičí a nadává ostatním do libtardů, mám naprostou jistotu, že je to hovado.
dred

#1090 Příspěvek od dred »

Možno som to už spomenul,,ale u nás na SK pošte si už môžeš kúpiť aj sprchový gél či šampón na chlpy/vlasy.. :lol: :lol: To je už iný level... lebo ideš podať balík za hranicu republiky (síce v rámci EU - ale za more! CY... ) Ale ten sprcháč ti hodia ešte aj do akcie.... No nekúp TO! :lol: :lol: :lol:
martinkopp

#1091 Příspěvek od martinkopp »

Je nějaký důvod jež mi uniká, proč jelimani jako Behemot nebo bobobo nemají už dávno ban?
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#1092 Příspěvek od Behemot »

No tadydle na jedné z posledních zbylejch „hlavních“ pýčt sou uprostřed cimry už docela dlouho brambůrky a jiný koly. Asi nekoho napadlo, že dyž s tema jejich vyvolávacíma 🤐 trvá vodbavení klidně půl hodiny, tak by k tomu mohli vohnoutům prodat nejakej předraženej junkfood žejo. Samozřejmě to skoro nikdo nekupuje, schválně se příležitostně kouknu, jak moc prošlý to tam je :lol:

BTW základní služby čímdál dražší, esli vůbec to pýčta nezrušila, ale očividně ty plný patra velkejch baráků lenivejch 🤐 (třeba pracák) jsou málo, takže se z pýčty stává stále víc voficiální úřad a přebírajou agendu pracáku. Na co teda ty lempli na pracákách sou, to můžem rovnou zrušit, ne? Stejně mimo notoriky a jiný fetky jsou úplně k hovnu, žádnou slušnou prácu nikdy nikomu nenašli (výjimka akorát potvrzuje pravidlo 8-) ).
EKKAR

#1093 Příspěvek od EKKAR »

Bohužel pod tvrzení o (ne)smysluplnosti ÚP se musím jedině podepsat. Ty báby a satóryje co tam vysedávaj, ty bych mít to doma zahlušil při první příležitosti. Vynadání za pozdní příchod na objednání, když zdržení zavinily ony uvnitř kanclu tím, že přednostně "odbavily" nějakou uječenou permanentně opálenou rodinku a my ostatní tam museli další skoro hodinu čekat (čekal jsem, že se apoň rámcově omluví za zdržení, že za to nemůže - ale když hned začala že já tam jsem pozdě, nenechal jsem si to líbit a vypálil jsem jí, že si na ni okamžitě půjdu stěžovat k její vedoucí a že mě nezajímá, co ta s ní za to udělá - najednou byla jak mílius a "to víte, my tyhle musíme brát přednostně"), trest v podobě vyřazení z evidence za to, že kvůli účasti na výběrovku 25km daleko jsem se nestihnul dostavit na schůzku, i když jsem se jí ten den osobně telefonicky omluvil a měl potvrzení od pořadatele toho výběru, že se neplánovaně protáhlo až do odpoledne - ony tam nejsou pro lidi, ale my lidi tam chodíme jen a výhradně kvůli nim ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#1094 Příspěvek od Behemot »

Takovej přístup už dneska majou na 9 z 10 voruadů (a v zásadě celkově stádním). Tak su zvědavé, co ty lidi na pýčtách, pro nekterý to snad musí být poslání, celej den je nekdo jebe za bordel, kterej moc nedokážou ovlivnit, furt vymejšlí stále větší kokotiny co ke komu vnucovat, zatímco ty služby, kvůli kterem tam primárně de (dopicy, balígy) jsou stále víc na hovno. A eště předražený ad absurdum. A přesto všecko dokážou nekeří z nich být eště ai lidsky příjemní. Tak co s nima udělá, že je postupně zintegrujou do stádu jako další voruad (kde bude možný si navrch koupit účet, založit pojí-štěnic, a k tomu losa, vomalovánky, brambůky nebo výklad z tarotů).
matahari

#1095 Příspěvek od matahari »

Dnes mi měla pošta přes Balíkovnu doručovat balík z Číny.
Když mi volala řidička/doručovatelka, tak jsem ji řekl, že nejsem doma a očekával, že zítra půjdu na poštu, ale sdělila mi, že mi balík ihned doručí do Alzaboxu, který mám 200 metrů. Během 10 minut mi přišel kód k vyzvednuti.

Takhle se to stalo poprvé (mívám i 100 balíků ročně) a za mě to je pokrok, i když to nezapadá do zdejší dezolátní komunity.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“