Dá se přežít asfaltovej penetrák?
Moderátor: Moderátoři
Dá se přežít asfaltovej penetrák?
Dělal jste to někdo? Není lepší se na 1-2 dny někam odstěhovat?
Díky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Stejně v tom vedru tomu neutečeš a otevřené okno tomu jen dodá. Vyhoď to včas.
Poslechni radu moudřejšího.
PS: můj kamarád jím natíral betonovou místnost na stavbě, byl v tom dva dny. Pro roce jsem o něj přišel (rak).
Takže budu smrdět. Má to být ředěný lakovým benzínem a na ten 3M filtry do polomasku mám.
Tak se odstěhuju na spaní do dílny, matrace mám, tak to snad 2-3 dny přežiju. Prý na to můžu už druhej den dávat IPu a ta ten smrad pod sebou uzavře.
Bohužel jsem narazil na problém s vydatností. Na pixle píšou 0,15-0,3 kg na m², počítal jsem 0,25 takže by mě na 30 m² měla 9kg pixla stačit. A ono trt, natřel jsem s tím jen 12m² a na dně je zbytek ve kterým jsem nechal štětku aby do zítra neztvrdla. Druhá místnost má 19m², to abych ty pixly koupil rovnou dvě... Asi je ten podklaďák už moc vyschlej a nebo porézní že tak saje.
Tři dny jsem spal v dílně na zemi na karimatce a jsem z toho celej rozlámanej. Dnes už to šlo v baráku o patro výše, s oknama dokořán nic cejtit nebylo.
Trochu mě překvapilo, že se do místností nenatáhli žádní hmyzáci. Jako kdyby tady žádní nebyli. Komára ani hovado jsem letos ještě neviděl.