Holice 2025

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

Holice 2025

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Připadalo mi to dnes lepší než loni .
jirka5

#2 Příspěvek od jirka5 »

Loni jsem nebyl, ale předloni ano; to vypadala nabídka jako několik vyhřezlých sběrných dvorů. Takže ano, zdá se, že se obměnila sorta prodejců a přivezli s sebou jiné zboží než v předchozích ročnících. Ovšem řekl bych, že skutečných zájemců o tu veteš, je stále méně a méně.
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

Jednou jsem tam sehnal diskové vysokonapěťové kondenzátory (10-50 kV). To bylo super, později jsem zjistil, že se u nás vyrábí nové, tak i tento artikl už mě nezajímá... Pár let jsem tam už nebyl, je to spíše pro ty co shání kus historie, řekl bych.
Zmije

#4 Příspěvek od Zmije »

Letos to možná bylo o malinký chloupek lepší. Já tam jezdím hlavně kvůli lidem které jinak napotkám. Například byl v ZUŠ u výstavky Hamíků Jaroným Klimeš. Jinak něco málo jsem si pořídíl aby se neřeklo.
HF_Tech

#5 Příspěvek od HF_Tech »

Letos docela dobré. Sehnal jsem pěkný MRP-4 a blok elektroniky z rakety.
Charos

#6 Příspěvek od Charos »

Taky se mi to líbilo, ale zájemců o zboží se mi taky zdálo míň. Ale nějací nadšenci mladého věku vidět byli..
vrky

#7 Příspěvek od vrky »

Stavoval jsem se tam včera, když jsem jel okolo. Spoustu armádní anténní techniky v zelené barvě, nějaké součástky - nové i staré, osazené plošné spoje, měřící přístroje, ale i garážový výprodej nebo spíš úklid kůlny. Ten smrad zatuchliny jsem cítil ještě cestou domů. Koupil jsem si dlouhou pinzetu a nůžky.
Zmije

#8 Příspěvek od Zmije »

Vyplatí se přijet před 9 h ráno, už jen kvůli tomu skvělímu hlášení na uvitanou. Posuďte sami
Přílohy
Holice2025Uvitani.bin
Přejmenovat na .mp3
(56.42 KiB) Staženo 145 x
jirka5

#9 Příspěvek od jirka5 »

No jo, bohužel nezbytné upozornění na kapsáře. Naštěstí se snad opakovalo jen jednou preventivně během pátečního dopoledne.
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Zatímco jiné roky byly krádeže hlášeny několikrát během akce , tak ani v pa ani v so co jsem tam byl , nic nehlásili .... Jestli přijeli víc 3-4 prodejci oproti pátku , bylo to vše . V so jsem koupil alespoň CYKY 5x1,5 po 8,50 .
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mikras »

V pátek dopoledne jsem se zastavil u Hamíků pro samolepku e-bastlírny. Tam jsem se potkal s Kulikusem a Vláďou OK1HGA. Jinak jsem nikoho s nálepkou během celého setkání nepotkal...
ok1hga

#12 Příspěvek od ok1hga »

ale jó, super jako každý rok . . .
setkání s sis2 a judeware, prostě paráda
jen škoda, že nedorazil Hill . . .
a jako obvykle předražené krámy na blešáku . . . prostě klasika.
Artaban001

#13 Příspěvek od Artaban001 »

Já se na místo Holic účastnil představení na Křižíkově fontáně v Praze. Účinkoval tam i Teslův transformátor :-)
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RayeR »

Me to prislo teda nejaky slabsi jak loni, co jsem potreboval sehnat, jsem povetsinou nesehnal (az na drzak na telefon do auta - noha s prisavkou za 10Kc, kde me potesilo, ze ten vrsek tam pasoval presne ze stareho drzaku s rozbitou prisavkou, takze stacilo jen precvaknout), ale s prazdnou jsem taky neodjel. Hlavne diky tomu, ze v sobotu odpoledne (letos se balilo nejak drive uz kolem 14h) nejaky prodejce ztratil trpelivost a nechal tam nejaka radia zdarma za odnos. Tak jsem nevahal, dojel s autem a naplnil kufr i zadni sedadla :) Z kontaku jsem k tomu jeste pridal castecne rozebrany DLP projektor Acer, ktery sem se zajmem rozkuchal a prozkoumal, jak je to vevnitr udelane...
Sranda byla taky u stanku Softec Praha, kde jsem na pul ucha zaslech hlasku "ja nejsem lama, abych to tady prodaval za 10 korun" :)
Přílohy
holice1.jpg
holice1.jpg
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od kulikus »

Mikras píše:V pátek dopoledne jsem se zastavil u Hamíků pro samolepku e-bastlírny. Tam jsem se potkal s Kulikusem a Vláďou OK1HGA. Jinak jsem nikoho s nálepkou během celého setkání nepotkal...
V pátek si vyzvedlo nálepku 5 nebo 6 lidí. V sobotu to bylo slabší (přesný počet neznám, nikoho jsem nepřistihl). Zahlásili se tam radioamatéři, kteří přijeli ze severu a byli s Hamíkem před mnoha lety na exkurzi v Krystaly a.s. Hradec Králové - exkurze tenkrát navazovala na MSR.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“