Nový tel. jiná značka. Zkopírování uživatelských dat
Moderátor: Moderátoři
Nový tel. jiná značka. Zkopírování uživatelských dat
Měl jsem asi 160 aplikací třetích stran, které jsem smrskl na 110 a asi u třetiny přesunutí nevyšlo. Buď nešly vůbec spustit a když už šly, tak po spuštění kolabovaly nebo neměly původní nastavení atd.
Držím palce
U těch se zkopíruje celá složka se zálohou, kdy vestavěná aplikace pro zálohování bude mít vnitřně vyšší práva, než jen standardní uživatel nebo aplikace třetích stran.
Záloha jde i příkazem adb https://www.youtube.com/watch?v=BPphrGBiAV0 , což bude kompatibilní přes všechny výrobce a verze Androidu, ale moc nevěřím, že by se podařil lepší výsledek.
Nainstalovat znovu a nastavit jdou nakonec všechny aplikace, akorát se prodrbe čas.
Problém u oné aplikace je že vyžaduje přihlášení na servery Škoda odkud se stáhne záloha. Škoda servery vypnula a tak aplikace funguje lokálně. A nová instalace se bez loginu dál nepohne.
Edit:Now unlock your device and confirm the backup operation. při záloze by na telefonu měla vyběhnout hláška o povolení ale je ticho
Edit: tak přes powershell při záloze vyběhne na tel potvrzení zálohy. záloha má pouze 1kB. už jsem z toho magor