Holice 2025

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robos

#16 Příspěvek od robos »

Tento rok som chcel po prvýkrát navštíviť tento legendárny radiojarmark, aby som ho zažil aspoň raz v živote. Nakoniec som sa ale musel prispôsobiť inému programu, takže snáď nabudúce. Namiesto toho som sa ocitol v Písku, v múzeu vodnej elektrárne. Odporúčam každému, kto tam nebol, aby to ešte stihol. Už majú nový projekt (ale peniaze nie) na úplnú prepábku interiéru na visitor center, ktorý vypadá dosť bezpohlavne. Niekoľko exponátov je už síce preč, ale stále je to strojovňa ako sa patrí, naparfémovaná strojovým olejom.

Naspäť k téme. Čo je samolepka e-bastlírny?
Naposledy upravil(a) robos dne 26 srp 2025, 06:41, celkem upraveno 2 x.
judeware

#17 Příspěvek od judeware »

Pokud jde o Písek, mohl ses ozvat, jsem cca 15min. daleko (ovšem v sobotu jsem se z Holic vrátil do jižních Čech až dlouho po deváté večer). Samolepky zajistil kulikus, lepí se na návštěvnickou kartu akce v Holicích. Má to usnadnit poznávání členů fóra.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RayeR »

Akorat ze o tech nalepkach asi pulka lidi z bastlirny ani nevedela a druha pulka koukala pilne na zem na vystaveny srot a ne jestli ma nekdo na visacce nejakou nalepku :)
sis2

#19 Příspěvek od sis2 »

Je to jak píšeš, nálepky jsem viděl jen na stole u vchodu do ZUŠ (nebo jak se ta bílá kostka jmenuje :) ), avšak "na place" jsem s tím nikoho nezahlédnul - pokud jsem se s někým potkal, tak po tlf. domluvě.
robos

#20 Příspěvek od robos »

->judeware: Vďaka za obe informácie. Nevedel som. Neviem ani to, či mám nárok na samolepku, ale budúci rok možno aj osobne. Uvidíme.
judeware

#21 Příspěvek od judeware »

I já jsem občas (či spíše často) málo pohotový. Nezapomeň, že jsem svou adresu uváděl, když došlo na letošní odesílání nedostatkových (a zde několikrát diskutovaných) NE612.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od zdenoeddie »

robos píše:Tento rok som chcel po prvýkrát navštíviť tento legendárny radiojarmark, aby som ho zažil aspoň raz v živote. Nakoniec som sa ale musel prispôsobiť inému programu, takže snáď nabudúce. Namiesto toho som sa ocitol v Písku, v múzeu vodnej elektrárne. Odporúčam každému, kto tam nebol, aby to ešte stihol. Už majú nový projekt (ale peniaze nie) na úplnú prepábku interiéru na visitor center, ktorý vypadá dosť bezpohlavne. Niekoľko exponátov je už síce preč, ale stále je to strojovňa ako sa patrí, naparfémovaná strojovým olejom.

Naspäť k téme. Čo je samolepka e-bastlírny?
Odkial si? Tiez snivam niekolko rokov o navsteve tohto podujatia, mozno by sme mohli spojit sily (a rozdelit naklady na dopravu).
robos

#23 Příspěvek od robos »

zdenoeddie píše:Odkial si? Tiez snivam niekolko rokov o navsteve tohto podujatia, mozno by sme mohli spojit sily (a rozdelit naklady na dopravu).
Z Juhoslovenskej nížiny, takže to asi nemáš po ceste. Ak mi do toho nič nepríde, určite sa tam za rok vypravím.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zdenoeddie »

Tak nic, skoda.
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od kulikus »

robos píše:Čo je samolepka e-bastlírny?
"Kdo chce poznat kolegy a být poznán, přilípne si tam samolepku na hruď."
Je to poznávací znak uživatelů/členů ebastlírny. Více zde.
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od kulikus »

Byl jste tam někdo na páteční přednášce ARDOS?
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“