T-mobil se zas vyznamenal
Moderátor: Moderátoři
Chce to fakt zkusit křížovou výměnu mezi nějakým druhým funkčním kusem.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
K čemu, když je sim hyn o2 jede normálně.
Skvělý návod, jenže některá čísla nejdou změnit:
Nokia 3210 Uživatelská příručka
2. 8. 2025 — 1. Vyberte Nabídka > Nastavení >. Čas a jazyk > Datum a čas . 2. Vyberte Automatická aktualizace >. Změnit . 3
Podle tohoto vašeho vyjádření vám ta SIMka z Nokie 1650 v nějakém jiném mobilu od O2 normálně funguje.starecd píše:Valdano: dík za perfektní rady, ale nemůžu souhlasit SIM je hyn, ověřoval jsem v mobilu O2 a jede v pohodě.
Je to tak?
Pokud je to tak v takovém případě to znamená, že problém není v SIM a závada je zřejmě v té Nokii 1650.
Nicméně na nejbližší prodejně T-mobile máte tak jako tak možnost získat zdarma SIMku úplně novou a na stejné telefonní číslo, a to i s redukcí (tak aby se vešla ať už do té Nokie nebo i do jiného telefonu). Nemusíte se bát toho, že byste s tou novu SIMkou přišel o původní telefonní číslo. Stačí si tam zajet třeba na kole pokud to nemáte moc daleko a nebo třeba autobusem.
Tu Nokii 1650 i s původní SIMkou si tam vezměte sebou a pokud máte nějaký jiný mobil, který můžete dál používat jako náhradu za tu Nokii tak si ho tam sebou vezměte také.
Na místě u T-mobile vám tu novou SIMku vyzkoušejí s tou Nokií. Pokud je nějaký problém v nastavení toho mobilu tak to neřešte sám. Bude-li potřeba v tom mobilu něco nastavit tak vám to u T-Mobile bez problému nastaví.
Pokud ta Nokia nebude fungovat ani s tou novou SIMkou no tak je to prostě konečná pro tu Nokii a v takovém případě vám tu novou SIMku na místě u T-Mobile rovnou vyzkouší s tím druhým mobilem, pokud nějaký máte a pokud ne tak si tam můžete rovnou koupit nějaký jiný mobil, který vám tam na místě také zprovozní a tu vadnou Nokii 1650 jim tam třeba nechte k likvidaci.
Takže si udělejte čas, sedněte na kolo a pokud žádné nemáte tak třeba na autobus a zajeďte si tam.
A kdyby dokončil tu křížovou výměnu (tzn. dal předmětnou sim T- Mobile do jiného funkčního telefonu), měl by 100% jistotu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dnes jsem dostal novou simku v Tmobile, ale bohužel mi nepřenesli všechny kontakty, navíc mi tam přibyly kraviny z pánova noťasu, jako např, moje útrata, vyúčtování a čísla na rychlou,hasiče. Prostě polovičatá odflinknutá práce. Jinak 1650 nevyměním, protože s Nokii 3210 nelze rozjet, pablb ťaman dal na podvozek nějakého "chytráku" tlačítka a je z toho hybrid a návod na užívání žádný.