SRAZ BASTLÍRNY - zájem?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

SRAZ BASTLÍRNY - zájem?

#1 Příspěvek od Hill »

Připravujeme první československý sraz Bastlírny.

Předběžně jde o Čestice u Týniště nad Orlicí, druhý nebo třetí týden v červenci (teda v júli) by tam byl celkem vhodný prostor pro takovou akci.
(První víkend nepřipadá v úvahu, to jsou svátky).
Jak moc vhodný ten prostor bude, záleží na tom, kolik se nás tam může vysrážet.
Pro případ špatného počasí je k dispozici i sál, vaří se tam dobře a ceny přijatelné. Byly by k dispozici i nějaké chatky na přespání, místo pro stanování, parkování, jen ty možnosti nejde donekonečna nafukovat. A na tom, kolik nás bude, také bude záviset výše zálohy.
Nějaké další údaje jsou na http://web.telecom.cz/obeccestice/ , alespoň pro představu.

Potřebujeme ale zjistit, jaký bude skutečně zájem, ať to můžeme připravit právě v těch Česticích, případně začít hledat jiné vhodné místo a včas tu předběžnou rezervaci zrušit. Proto se prosím ozvěte na mail ekkar(z@vin@c)atlas(.)cz .
Ten odkaz skutečně nebude fungovat, adresu musíte napsat ručně a správně!
Pište do 12.4.2008, to je nějakých 5 týdnů. Pak to uzavřeme, sečteme, a zařídíme se podle toho. Snažte se proto rozmyslet si to včas.
Pokud by došlo k tomu, že se pro velký zájem do Čestic nevejdeme, přemýšlejte znovu o náhradní lokalitě, kde by to šlo a kdo by se poblíž byl ochotný podílet na organizaci alespoň v roli vyjednávajícího a případně, na základě znalosti místa, i navigačního vodiče nebo aspoň polovidiče, zpátky už nějak trefíme.
Rotační prase v místě není podmínkou, stačí i gril, a nejspíš by to tak bylo na večerní grilovačku lepší). Všude je v okolí něco k vidění na nějaký ten výlet, proto ten místní navigátor by nebyl na škodu...
Prostě pište, ať se nám to někam pohne.
Naposledy upravil(a) Hill dne 09 bře 2008, 11:57, celkem upraveno 1 x.
hop

#2 Příspěvek od hop »

Hill -WWW odkaz na Čestice je asi někam jinam /u Volyně/.

Už není, díky za upozornění.
Hill
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Nebylo by to špatný, tato myšlenka už mě taky napadla a kopnul jsem do ní ve vláknu "sejdem se?". Pokud budu mít volno (v červenci dělám 2 závody) tak přijedu nebo pomůžu rád. PS doufám že nepřijedou všichni registrovaní členové, je nás více jak 18 tisíc i když někteří jsou "mrtvé duše" ale stejně.
..to bude jen ňákej odpůrek
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Právě proto chceme zjistit alespoň přibližně počet skutečných zájemců, abychom na to nesháněli volný termín na brněnském výstavišti a nesjelo se nás třicet skalních. Teda, ne, že by do té doby nemohlo někoho z nás něco sežrat, ale všechny ne.
Cust

#5 Příspěvek od Cust »

děkuji a obdivuji všechny, co si ve svém bastlířsky nabitém programu vymezili chvilku na organizaci :aplause: :aplause:
tandel

#6 Příspěvek od tandel »

Hill napsal:
...abychom na to nesháněli volný termín na brněnském výstavišti a nesjelo se nás třicet skalních...

Jsem přesvědčen, že to zdravé jádro v každém případě přijede.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stepa »

tandel píše:Jsem přesvědčen, že to zdravé jádro v každém případě přijede.

Otazka zni, kolik to je :lol:
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

V sobotu 8.3. jsem navštívil Čestice a hovořil se správcem místní tělovýchovné jednoty Sokol p. Charvátem - místo v chatičkách je pro cca 30-40 lidí (chatek je 12, některé jsou vybavené 2 lůžky, některé 3), pokud se spokojíme se spaním na karimatce ve vlastním spacáku a nacpeme se do nich po 4, vejde se nás víc. Dále můžeme použít i šatny u hřiště - do každé se vleze cca 10-12 možná i 15 ležících. Na místě je přístřešek pro gril, minivýčep s pípou a napojením na KEGy, ledničkou a prodejním pultem s okýnkem, dále je v objektu kuchyně se sporákem a dřezem na nádobí, toalety civilizovaného typu se splachováním. Sprchy jsou u šaten (domácí/hosté). Trošku problém je s lokalizací - je to uprostřed obce 50m od Obecního úřadu, není mnoho místa na parkování ani na stanování. O nějakém hluku bych raději neuvažoval, slez naprosto cizích lidí bude myslím místním dostatečně vrtat mozkovicemi. Letecký snímek Čestic je tady: http://www.mapy.cz/#x=137018496@y=136106240@z=15@mm=FP . Pokud si zapnete popisky, server vyznačí i hospodu a Obecní úřad, jinak GPS souřadnice hospody jsou Loc: 50°7'40.744"N, 16°8'44.025"E , souřadnice klubovny u hřistě s tábořištěm jsou Loc: 50°7'35.45"N, 16°8'42.338"E. Během večera se sem pokusím nacpat ty fotky, které jsem ve spěchu (byl jsem na trase za jinou povinností) nacvakal.
Na výše napsaném odkazu ekkarZ@VIN@Čatlas.cz očekávám PŘEDBĚŽNÉ PŘIHLÁŠKY - vše ostatní už napsal Hill.
Přílohy
Chatky celek.JPG
(29.28 KiB) Staženo 123 x
Chatky u hřiště.JPG
(29.16 KiB) Staženo 141 x
Chatka 2os.JPG
Luxus soukromí...
(16.9 KiB) Staženo 127 x
Chatka 3os.JPG
V nouzi i 4 spící...
(17.87 KiB) Staženo 125 x
Civilizované toalety.JPG
Příslušenství - páni vlevo, dámy vpravo.
(23.57 KiB) Staženo 121 x
Stříška pro gril.JPG
Důležité zákoutí - "grilovna".
(38.54 KiB) Staženo 137 x
Plocha pro auta-stany.JPG
Parkoviště aut a stanů - podle dohody.
(41.61 KiB) Staženo 111 x
Umývárna pro otrlé.JPG
Kříšení zmrtvělých povoleno...
(38.24 KiB) Staženo 147 x
Kuchyně 2.JPG
Tohle bude z nouze ctnost, když budem chtít baštit něco jiného než z grilu
(16.15 KiB) Staženo 126 x
Výčep.JPG
Tohle je asi nejzajímavější...
(28.17 KiB) Staženo 133 x
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tandel

#9 Příspěvek od tandel »

...chatek je 12, některé jsou vybavené 2 lůžky, některé 3...

Dobrých lidí se vejde...
mi-ro

#10 Příspěvek od mi-ro »

Nelze přihlašovat!! chybí pevný datum!! nebo jsem ho někde přehlídnul?
..to bude jen ňákej odpůrek
jandu

#11 Příspěvek od jandu »

------------druhý nebo třetí týden v červenci (teda v júli) --------------
píše Hill hneď v úvode.

Je len škoda, že som taaaaakk ďaleko.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
EKKAR

#12 Příspěvek od EKKAR »

PEVNÉ DATUM ZATÍM NENÍ, zatím se řeší volba ze 2 termínů - k úvaze je dáván DRUHÝ nebo TŘETÍ víkend v měsíci ČERVENCI tohoto roku.
Prostě - kdo si myslí, že by se mu podařilo utrhnout a v polovině července sejít s dalšími podobně smýšlejícími, ať mi písne - jestli to bude na Rychnovsku, budeme řešit až po 12.dubnu, kdy budeme sčítat tyto PŘEDBĚŽNÉ přihlášky. Jinak se otázka vhodnosti nebo nevhodnosti místa vyřešit nedá. Viz výše a pořádně přečíst celé vlákno.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od zdenoeddie »

jandu píše:------------druhý nebo třetí týden v červenci (teda v júli) --------------
píše Hill hneď v úvode.

Je len škoda, že som taaaaakk ďaleko.

pojde vyprava z vychodu SR? Ak ano mozno by som sa pripojil (Presov),sam isto nepojdem,kedze v juli uz budem doma
jandu

#14 Příspěvek od jandu »

Nepočítam so svojou účasťou. Je to pre mňa okrem ďaleko s cestou aj na dlho. A v mojom veku už na to nie som. Ale duchom tam budem.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Cust

#15 Příspěvek od Cust »

jandu píše:Nepočítam so svojou účasťou. Je to pre mňa okrem ďaleko s cestou aj na dlho. A v mojom veku už na to nie som. Ale duchom tam budem.

příští rok na slovenskóóó...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“