Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
>>A která potvora zaslepuje blátíčkem otvory, třeba pro hlouběji zapuštěné šrouby a pod.?<<
Taky pitotovy trubice na letadlech když to zapomenou zakrýt a letadlo dlouho stojí. V telce dávali, že jedno takhle havarovalo.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Samé pěkné úlovky. Taky mám jeden z dneška, ale bez obrázku. Auto, cca70km/hod a při otevírání okna u spolujezdce dostala žena ránu do hlavy. Po pár kilometrech jsem zjistil, co to bylo. Byla to sršeň, která ožila a létala zběsile po autě a ani obě otevřená okna jí nestačila na vyletění. Zastavit se dalo až po dvaceti kilometrech. Docela adrenalin.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Když jsem přišla z práce, koukala na mě z jezírka žabka. Teda ona na mě asi nekoukala, nejspíš mě vůbec neviděla, nemá totiž pravé očičko.
Neví někdo, co je to za skokana? Je nějaký vyšisovaný.
Taky bych tipnul spíš skokana hnědého, buď albín, nebo nemocný.
Skokan ostronosý je modrý jen zjara při páření. Navíc žije spíš na suchu a do vody leze zas jen k páření. Leda nějaký totálně zblblý jedinec.