T-mobil se zas vyznamenal
Moderátor: Moderátoři
Zas takové bludy, všichni rozumí, že?
4. Zkontrolujte si v aplikaci nastavení, případně si vyberte výhodnější balíček. Například s ročním datovým limitem 20 GB, 50 GB, 250 GB nebo jiný.
A zásilkovna doprava 96, balíkovna 83kč, to se fakt vyplatí vždyť už se to blíží předplacené a s dopravou je to stejná cena.Případná dobírka 61kč, to jsou vydřiduši(je 2xtaková než jinde)
Jménem a heslem
Pomocí SMS poprvé, to se snad posrali v kině ne?
Podařilo se mi smazat jednu starou simku vodafonu, šla by použít na zálohu?
A kupovat ji za 150kč na zálohování je o ničem.
Zas jsi to nepochopil, blbci píšou přihlas se jménem a heslem a jakým, poprvé?
lesana87: mně se tam nic nezobrazuje, jen po uložení možná a to je pozdě.
Nově vytvářený kontakt před tím, než ho uložíš, není uložený nikde. A kam se uloží, volíš v tom nastavení. Když vybereš SIM, bude se ukládat na SIM, když vybereš Telefon, bude se ukládat do telefonu, když Telefon + SIM, bude se ukládat do telefonu, až se zaplní, tak na SIM. Nevysvětluju to moc složitě? U některých telefonů při volbě Telefon + SIM jde při vyplňování položek kontaktu vybrat, kam se uloží. Tvůj konkrétní telefon nemám.starecd píše:Ještě bych rád věděl, jak zjistím, kde jsou kontakty uložené
Pokud s tou stránkou máte problémy pak leda, že máte příliš starý webový prohlížeč ve starých Windows. Zkoušel jsem to ve starých Windows 7 se starou verzí Google Chrome a tam ta objednávka nejde dokončit, ale to je pouze tím, že to nepodporuje starý prohlížeč a ne proto, že by to ten eshop obecně neumožňoval. Ve Windows 11 s aktuální verzí prohlížeče Google Chrome bez jakýchkoli sebemenších problémů jde objednat SIMka zcela zdarma. Ani za dopravu až do schránky se vůbec nic neplatí. Normálně bez přihlášení i bez jakékoli registrace jsem dal SIMku zdarma do košíku a stačí vyplnit adresu pro odeslání opět zcela zdarma. Žádnou registraci ani přihlášení to vůbec nechce.starecd píše:je možná zadarmo, ale po registraci, pokud dobře vidím, je to zmatečná stránka. Je jen pro registrované, co tam píšou jméno a sms?Jsi tu poprvé? Přihlas se pomocí SMS.
To si myslíš, že mám 10litrů na 11?Na tomto pc už nejdou nainstalovat.
p32: trafiky cca 3 nv okruhu 1km, to je moc?
lesana87: možná jsi to nečetla od začátku jde o Nokii1650 a rozhodně si nemůžu vybrat, kam kontakt uložím, pokud jsem to potom zjistil,jde to jen na sim.