Jakou koupit pračku
Moderátor: Moderátoři
nepatrné lokální odlišnosti tu nějaké jsou, v US a Australii jsem dosud
nebyl...
až se rozšíří kosmické lety tak čínskej pilot zvládne ruskou loď - ikonama
(piktogramy) na dotykovém displeji (tahle úvaha platí i naopak).
- martinkopp
Ale pokud se ti líbí symboly místo textu, odstěhuj se do číny, tam než přišli na to že je to hovadina, stihli vymyslet cca 80.000 znaků
Ne, takhle jednoduché to není. Čím víc systém používá ikon, tím míň jsou rozlišitelné. Stačí si otevřít MS Office nebo Outlook. U spousty ikon se jen dohaduješ, co znamenají, naštěstí tam stále je možnost zobrazit i text.konosuke píše:až se rozšíří kosmické lety tak čínskej pilot zvládne ruskou loď - ikonama
(piktogramy) na dotykovém displeji (tahle úvaha platí i naopak).
Alza má na prvom mieste (pri š. cca 40 c) model Candy. Údaje má dobré,
ale v minulosti to moc dobré práčky neboli, prvú som si prezeral v roku cca 1980.
Kľudne by som ju kúpil, keby bola uspokojivá. Sú tam aj AEG, Elektrolux, Hoover (?)
Poradil by niekto? Ďakujem.
Pred 2 týždňami som kúpil práčku Candy CSO486TWMB6/1-S v Nay za smiešnych 264,50 €. Je na 8 kg, invert motor, energ. trieda A a 1350 ot/min. Mali aj užšiu na 7 kg CO4 274TWM6/1-S, ale na tú by som nepostavil slim sušičku Candy. BTW tú sušičku mám 5 rokov a funguje bez problémov.Xeon_sk píše:Mrzí ma tá nejasnosť. Jedná sa o práčku plnenú spredu. Potrebujeme model s hĺbkou 40 až 50 cm.
Vybíral jsem předně plněnou/mělkou pračku tak dlouho, až jsem skončil u té nejdražší. Naštěstí ceny praček do 50 cm hloubky končí na rozumné výši. Takže Haier. Na typ bych se musel podívat doma. Naprosto tichá, při hloubce 45cm pobere 9kg.
Je to tahle:
https://www.haier-europe.com/cs_CZ/prac ... -b14979-s/
Teď koukám, že už je o tři či čtyři litry levnější.