Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Dcera na to: „Byla jsem v parku s Martinem.“
Matka se zděsí: „V parku s Martinem? A co jste tam dělali?“
Dcera odpoví: „Nevím jak se tomu říká, ale ode dneška je to můj koníček.“
Řekl jsem šéfovi, že potřebuju přidat, protože o mě mají zájem dvě firmy
Šéf: „Jaké firmy?"
Já: „Elektrárna a vodárna... "
Alfa samec je ten, který přijde k tchýni, naobědvá se a řekne, že jeho máma vaří lépe.
Po cestě z hospody jsme si s kamarádem hráli na Windows Vista. Já byl Vista, pořád jsem padal a on zase service pack a snažil se zvýšit mou stabilitu.
Žena jede na kole městem. Na nosiči má dvě tašky. V jedné tašce je díra a neustále z ní vypadávají dvoueurové mince. Policie ji předjede a zastaví.
"Pořád ztrácíte dvoueurové mince!" říká jí jeden z policistů.
Žena se vyděsí. "Musím jet celou cestu zpátky a sbírat je," říká.
"Počkejte," namítne druhý policista. "Kde jste ty peníze vzala? Ukradla jste je někde?"
"Ne!" řekne žena. "Víte, já mám pozemek hned vedle fotbalového stadionu. Lidi mi pořád chodí čůrat na zahradu. Tak jsem tam prostě stála s nůžkami na živý plot a řekla: "Buď dvě eura, nebo je to pryč."
Policisté se zasmáli. "Dobrý nápad!" říká jeden z nich. "Ale co je v tom druhém pytli?"
Pamatuj si, že už Niels Bohr reagoval na jistou neověřenou teorii slovama "Pane kolego, Vaše teorie sice je šílená, ale myslím že není dostatečně šílená, aby byla pravděpodobná!". A nezkoušej mi tvrdit, že neznáš Nielse Bohra ...!!!Cust píše:Karle, ty jsi šílenec.
Prostě u dehťáků jde o to, aby se palivo bylo schopný vznítit po vstříknutí do prostředí stlačenýho vzduchu a už mnoho nezáleží na jeho dalších vlastnostech, pokud nezpůsobujou mechanickou destrukci palivovýho traktu. V případě kapalnejch paliv a vysokotlaký soustavy je tou potřebnou vlastností mazivost, která udrží dostatečně odolnej mazací film mezi kovovýma dílama i v prostředí teplot kolem 200-250°C a při tlaku v řádu stovek barů. Vznícení benzínu v takový soustavě nehrozí, není tam prostředí obsahující k hoření potřebnej kyslík - a když se to do takovýho prostředí dostane, je to uvnitř válce, kde je naopak zahoření žádoucí ...
Jinak Karle, takto si můžeš prznit auta svoje a svého zaměstnavatele. Já podobnými hokuspokusy dodávku ohrožovat a tratit čas opravdu nebudu. Brnknul jsem do nedalekých autoslužeb, za čtvrt hodiny jsem byl odvezen na lafetě do dílny, za půl hodiny bylo vypuštěno, propláchnuto, vyčištěno, vyměněno a doplněno, pokecal jsem s kamarády, zajel natankovat plnou (tentokrát už nafty) a mazal si po svým.
Samozřejmě že ne čistým alkaloidem ze semen skočce, ale tím z nich lisovaným olejem - kterýmu se v kruzích jeho vlastnosti široce využívajícíh jinak neřekne, než "ricin". Ať už to jsou modeláři, nebo motoristický fanatici.ransom píše:Ricinem? Jako fakt ricinem? Nemyslel jsi náááhodou ricinovej olej?
....
- martinkopp