Plochá zem

Příspěvky, které svou "duchaplností" přesahují možnosti toho fóra.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
misocko

Plochá zem

#1 Příspěvek od misocko »

Ahojte
Takže, som za zemeguľu (GUĽU).
Ako zdovodňujú plochozemci to že nám storočia niekto klame že zem je guľatá, ale v skutočnosti je plochá?
Čo tým niekto zakrýva alebo sleduje, nejaký dôvod by na to snáď mohli mať. Ja som sa "dal do reči" s jedným plochozemcom, ktorý o sebe dokonca tvrdil že má IQ 110 a keď som mu položil túto otázku, už sa neozval.
BTW, nechce sa mi študovať ich bibliu.
martinkopp

#2 Příspěvek od martinkopp »

Jsou to idioti, nemá význam se tím vůbec zabýbat.
misocko

#3 Příspěvek od misocko »

neni zle poznať aj druhu stranu. Moja dcéra napr rada študuje "druhú starnu" - pristavila sa cestou zo školy pri jehovistoch, tý jej po hodine povedali že už musia isť a zbalili si fidlátka :lol: . Ale na plochozemcov mi povedala že to nemá zmysel strácať čas, že to odporuje logike aj zdravému rozumu
samec

#4 Příspěvek od samec »

Sú dve skupiny plochozemcov. Jední sú podpriemerne jednoduchší zástanci doslovného výkladu náboženských textov, druhí sú naopak nadpriemerne inteligentnejší recesisti, ktorí to robia naschvál, aby naštvali priemerne inteligentných zástancov guľatej zeme. Totiž existujú určité fyzikálne princípy, ktoré môžu teoreticky spôsobiť, že plochá zem sa javí ako guľatá. Priemerne inteligentný jedinec však tieto princípy nedokáže pochopiť. Teda ak si zástanca plochej zeme, si buď blázon, alebo génius veľkosti Stephena Howkinga. ;)
Milan_F

#5 Příspěvek od Milan_F »

Zatmění měsíce dle plochozemců. :lol: :lol: :lol:
Přílohy
b.jpg
b.jpg
a.jpg
a.jpg
radioelectrum

#6 Příspěvek od radioelectrum »

martinkopp píše:Jsou to idioti, nemá význam se tím vůbec zabýbat.
přesně tak, když o něčem diskutovat tak o něčem co je alternativa která je něčím podložená, třeba Elektrický vesmír. Ten mi dává větší smysl než nějaká gravitace, kterou mi nikdo od soudružky učitelky počínaje a mnoha současnými vědci konče nebyl nikdo schopen nějak rozumně vysvětlit.
HF_Tech

#7 Příspěvek od HF_Tech »

radioelectrum: Ten elektrický vesmír je ještě větší kosočtvercovina než plochá země. Stačí stanovisko jaké k tomu zaujal Richard Faynman :)
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Jsem v hokně, nwm jestli se mi to sem podaří vložit. Ale je to názorný.
https://youtu.be/YAJ_qs8vs_4?
Doufám, že to je správnej link.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jardafiala

#9 Příspěvek od jardafiala »

A co teprve skutečnost, že naše Země je dutá a uvnitř je ještě jedna, která je dokonce větší než Země!
misocko

#10 Příspěvek od misocko »

radioelectrum, keďže guľatá zem nemôže existovať bez gravitácie, je jasné že si plochozemec. Vieš mi teda odpovedať na moju prvú otázku, prečo nám storočia klamu a prečo zakrivenie zeme počitaju aj pri navrhu veľkých stavieb?
HF_Tech

#11 Příspěvek od HF_Tech »

jardafiala píše:A co teprve skutečnost, že naše Země je dutá a uvnitř je ještě jedna, která je dokonce větší než Země!
Zrovna ta teorie duté Země je jdnoduchá a snadno uchopitelná i pro lajky :)
Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=TSL3ymMZtj4
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hubert_79 »

A to ještě nikdo nezmínil Balmanii, bájnou zemi, kterou nám elity tají! Soused od bratrance švagrové tam byl!
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ondraN

#13 Příspěvek od ondraN »

To HF-Tech
O tom už napsal románovou sérii Roderick Gordon.
https://www.megaknihy.cz/20663__roderic ... Lw_wcB&p=1
Docela pěkné čtení.
radioelectrum

#14 Příspěvek od radioelectrum »

HF_Tech píše:radioelectrum: Ten elektrický vesmír je ještě větší kosočtvercovina než plochá země. Stačí stanovisko jaké k tomu zaujal Richard Faynman :)
Elektrický vesmír vychází z teorie vytvořenou Hannesem Alfvénem a Kristianem Birkelandem oba významní vědci kteří získali Nobelovu cenu za fyziku. Čekal jsem na vědecké argumenty, ne urážky.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hannes_Alfv%C3%A9n
radioelectrum

#15 Příspěvek od radioelectrum »

misocko píše:radioelectrum, keďže guľatá zem nemôže existovať bez gravitácie, je jasné že si plochozemec. Vieš mi teda odpovedať na moju prvú otázku, prečo nám storočia klamu a prečo zakrivenie zeme počitaju aj pri navrhu veľkých stavieb?
1)nejsem plochozemec. 2) to že nás klamou není způsobeno vědci, ale tím jak se jejich teorie využívají k politickým a mocenským zájmům. Mnohdy se překroutí nebo se vytrhnou z kontextu. Třeba ted dost rozšířený Green Deal který mlčí že pokud se sníží množství CO2 tak to povede k odůmírání rostlin.
Zamčeno

Zpět na „Hvjezdná pjechota“