Elektrické koště Silver crest

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

Elektrické koště Silver crest

#1 Příspěvek od starecd »

Zdravím, známá mi ho přinesla, že nejde zapnout, vypínač by měl mít podle mě aretaci, po pokusu nejde. Problém je v tom, že když jsem chtěl změřit akumulátor, nevím jak se k němu dostat. Nemá někdo tento aparát, díky za reakce.
Aku koště s baterií Li-Ion Silvercrest koště SABD 3.7 LI D3
pocitujlasku

#2 Příspěvek od pocitujlasku »

podla fotiek to bude nejaky liebherr, podla mna budes musiet odstruktovat spodok a tam bude. Vileda to ma lepsie, na spodku ma priamo kryt na baterku
No vidis, a tak si sa bal
starecd

#3 Příspěvek od starecd »

Bohužel na takové akce nemám prostory, stejně to vypadá na ten vypínač.I dle návodu:
■ K zapnutí akumulátorového smetáku stiskněte vypínač
pocitujlasku

#4 Příspěvek od pocitujlasku »

vypinac nemusi mat aretaciu, moja vileda nema, lebo to vsetko riadi malicky mcu - napr. vypina automaticky, ked sa zasekne motor, alebo teplota baterky prekroci teplotu... nema to nejaku ledku? dost mozne, ze odisla baterka a nenabija. kazdopadne to chce rozobrat a aspon zmerat napatie baterky, pozriet poistku a ci to ma aspon nejaky odber z baterky pri stlaceni vypinaca.
dred

#5 Příspěvek od dred »

Kam toto spoločenstvo speje?? Keď už aj na jednoduché motorové zariadenie "treba" procesorové riadenie :roll: :roll:

Nedávno susedka doniesla "umývač okien - stierka s odsávaním vody" a vo vnútri "riaditeľ katedry VUML" :lol:
Síce riadil "aj" nabíjanie, ale tak dokonale, že sa porúčal.... Vykuchanie - náhrada mikrosviču páčkovým prepínačom a úprava nabíjačky na cca 4,15V.... To ju asi aj prežije :lol: :lol:
pocitujlasku

#6 Příspěvek od pocitujlasku »

dred: ja sa zivim ako vyvojar. A uprimne, cim starsi projekt, tym ho mam radsej, lebo tam proste vidim co sa deje. Teraz riesim moderny projekt a som z toho na prasky. Tu nieco napises, potom nieco podobne napises uplne inde, potom to niekde pridas, a zrazu, ked spustis, tak to ide. A v pripade chyby nikto ani len netusi, kde je problem.
Hydrawerk

#7 Příspěvek od Hydrawerk »

pocitujlasku píše:podla fotiek to bude nejaky liebherr,
Nemyslej jsi spíše Leifheit??
pocitujlasku

#8 Příspěvek od pocitujlasku »

Hydrawerk: asi hej, tu znacku registrujem len tak okrajovo, maju taku dost specificku farbu a aj tie tvary mi to pripominaju. a viem, ze to zacina na L a je znie tak nemecky :)
starecd

#9 Příspěvek od starecd »

pocitujlasku:je tam asi 1LED než se baterka nabije svítí červeně, po nabití zeleně,tento proces proběhl stejně se mi zdá 3.7V akumulátor málo.Rozebírat to rozhodně nebudu, blbé je to,že tyhle laciné už nejsou, vše kolem 1T a více.
Na packách vypínače jsou jen 2V, takže akumulátor je kaput, nový je ,co jsem našel s páskovými vývody.
Pokus o rozebrání je k ničemu, protože, kryt je navázaný na držák kartáče.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“