Jenomže ta banka ti holčičko oznámí, že si máš pro hotovost dojít na pobočku, kde je umístěná pokladna - A TA UŽ DNESKA NA KAŽDÝ POBOČCE NENÍ!!!! Takže šupky hupky dupky, ruksak na záda, hop na kolobrndu - a hurá třeba do 15-25km vzdálenýho (bejvale) okresního města, kde dneska pořád ještě většina bank pokladní služby s hotovostí poskytuje včetně směnárenství. Na ostatních pobočkách už dneska pracujou výhradně bezhotovostně. A mám bankéře v okruhu osob blízkejch, tyhle informace nejsou z "Rádyja Jerevan" !!!!lesana87 píše:... Tak když mám tak strašně nutkavou potřebu běhat po světě s milionem v hotovosti v batohu, tak holt si ho dojdu (po nahlášení den dopředu!) do banky za 150 Kč vybrat. ...
Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Ano, holčičko, já vím - jenomže taková "moderní" bezpobočková banka mi neumí poskytnout plnej rozsah služeb, který umí ta "pobočková", i když už třeba nemá na všech pobočkách hotovostní služby. Bankovní služby neznamenají jen "pípání" nějakým prstenem o terminál nebo vestavbu francouzskýho vokna do chlívku čuníkům - QUI, QUIIIII!! Prostě jsou věci mezi nebem a zemí, který jsou u "bezpobočkový" instituce pořád ještě mnohem, mnohem složitější a časově i finančně náročnější. A nebudu ti říkat, že ti závidím, žes takový služby ještě nepotřebovala - protože ty potřeby něco takovýho řešit určitě přijdou. Jediný co ti můžu závidět je fakt, že u tebe k tomu ZATÍM JEŠTĚ nedošlo. Ale to se časem určitě změní - opravdu to není o tom jestli k tomu dojde, ale o to kdy to nastane i u tebe....lesana87 píše:Ty jo, to je rána, a teď si chlapečku představ, že některý banky nemají žádný pobočky. Banku ti nikdo nenařizuje, banku si můžeš vybrat.
No a na OT rejpání rádoby chytráka, kterej si nevidí ani na špičku cajzlovskýho frňáku, vůbec nemá smysl reagovat - ten až jednou (snad) konečně dostane něco jako rozum, tak se z toho zblázní radostí a zas bude mít h0vn0 ...
z banky kontaktovali dcéru - z akých zdrojov má tie prostriedky?? To už fakt nevedia zistiť pôvod peňazí ??? Veď v bankovníctve majú všetko..prístup ku všetkému - Vedia, kedy sme sa narodili...aký máme príjem/výdaj a hlavne z čoho ?? !!! Čo ešte riešia??? .... Veď ja nefinancujem Álkajdá/UA ani nikoho takého v milónových transakciách... "všetko o mne vedia" - tak načo takéto niečo ešte riešia... To sú naozaj tak paranoidný??? A budú sa hrať na "šušne" ??
ale díval jsem se na web ČSOB a běžné konto plus je bez poplatků za vedení i bezhotovostní platby v čr. Zpoplatněny jsou operace na pobočce a zahraniční platby. Ale na moje gusto je tam těch poplatků nějak moc, co ti brání změnit banku? Proč krmit dinosaury?