Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
judeware

#151 Příspěvek od judeware »

Už jsem to s houmrem probral - pokud se dobře pamatuju, Sencor reagoval na některý z univerzálních D.O. Laudmann (LM-365, LM-367, LM-368, LM-896). Už si to špatně pamatuju. Občas nějaká exotika začne fungovat v jiném režimu D.O., než TV1 (TV2), tedy např. VCR1, VCR2, CD, SAT, AUX, DVD. A někdy takhle rozchodím přehrávače DVD v režimu SAT, TV boxy v režimu AUX atd. Nabízená placka byla za půl darma, takže mě nenapadlo k ní nějaký univerzál přibalovat jen tak (bez domluvy). Zkoušel jsem ji s MZ-800 přes SCART, nebo cinch.
Naposledy upravil(a) judeware dne 28 zář 2025, 16:58, celkem upraveno 1 x.
Hejnicek

#152 Příspěvek od Hejnicek »

Dekuji zakladateli vlakna judeware za pekny stroj od Phillipsu a kolegovi ok1hga za priblizeni do Ceske Trebove z Holic :)
judeware

#153 Příspěvek od judeware »

Tragikomické je to, že jsem ten CDR600 zařadil mezi kusy s vážnou závadou. Ale buď se při ročním skladování zdroj probral, nebo jsem (nedbale) použil zkušební flexošňůru s příliš hlubokými dutinkami na osmičkové straně kabelu. Při zkoušení pár dní před Holicemi se mi displej ihned rozsvítil a akorát nereagoval správně na stisk EJECT (displej vypisoval OPEN/CLOSE a nic se nedělo). :oops: Ale což, slíbil jsem, že se ho zbavím.
Hejnicek

#154 Příspěvek od Hejnicek »

Zhorsilo se pocasi tak CDR600 jsem po chvilich vrtal tema svejma laickyma rukama.
Ale i tak to bylo celkem dost hodin.
SM, ktery by obsahoval MainBoard jsem nenasel, tak jsem musel prvne najit alespon datasheety k nejakym IO na desce. Pak jsem nasel SM pro jiny typ, kde byla MainBoard a nevykazovala na prvni pohled odlisnosti.
To uz bylo veselejsi.
Povesim sem na par hodin odkaz na video toho konkretniho stroje, treba
to darce z Pisku i dopravce z Trebove potesi, ze snaha nebyla marna
https://youtu.be/ikav2NyTxOo
Trochu vznikl akorat problem, ze to zacalo chodit a ja nevim uplne presne proc :(
judeware

#155 Příspěvek od judeware »

Hejnicek píše:Trochu vznikl akorat problem, ze to zacalo chodit a ja nevim uplne presne proc :(
To jsem ve svém příspěvku naznačoval taky. Asi mi při ročním skladování aparát vyschl do provozuschopné podoby. :D
judeware

#156 Příspěvek od judeware »

eleferner píše:...Nemas nahodou mezi temi starymi PC funkcni 486DX4 nebo Pentium 1/2, na ktere by sly nainstalovat Win98? Shanim nejakou masinu, do ktere bych mohl strcit 5,25" disketovku a mit na ni primy HW pristup (pro Teledisk)...
Využil jsem návštěvy Bytefestu k předání PC, o kterém jsem se členem fóra jm. eleferner debatoval během letošního roku několikrát. Jsem rád, že slovo je pro mnohé z vás stále slovem. Rád bych poděkoval i další důležité osobě, která se ujala převozu do Brna - "Martin8bity".
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“