letovani smd mini tranzistorů
Moderátor: Moderátoři
Mrkni se na ALI a tam jsou vývěvy-pera do ruky, kde se nádstavce mění podle potřebné velikosti. Stojí to pár korun a klidně ty smd tranzistory s tím zvládneš. Dobře se s tím pracuje a nevidím jediný problém při demontáži a ani při montáži.
No protože ho už zase někdo nachytal s gatěma na půl žerdi, jak ze sebe dělá hogo-fogo, ale pod naprosto průhlednou záminkou zuzá z lidí know-how - a veřejně mu to vpálil ...p32 píše:Proč to furt řešíš? ...
A kutilmile - nelituju tě
Mám síce v práci aj dve horkovzdušky (jednu mini a druhú ,,delo"), tie však používam iba pri SMT komponentoch - väčšinou procesoroch, ktoré majú hnáty pod svojim telom.....
Ne, to opravdu nezbohatne - ale myslí si, že by se to konečně měl někde a nějak naučit, když už má tu "pověst veeelkýho vývojáře" ...HF_Tech píše:Na 30 let starém know how moc nezbohatneEKKAR píše:No protože ho už zase někdo nachytal s gatěma na půl žerdi, jak ze sebe dělá hogo-fogo, ale pod naprosto průhlednou záminkou zuzá z lidí know-how - a veřejně mu to vpálil ...p32 píše:Proč to furt řešíš? ...
A kutilmile - nelituju tě
Tím chceš říct, že ti na to stačí tavidlo obsažené v trubičkovém cínu? Já tedy nevím ale já když už jedu nějakého brouka tak si na to vemu hrot typu vlna a malým množstvím cínu přejedu tahem přes řadu pinů. Bez fluxu si to neumím představit, dělaly by se mostíkyMysteri píše:nepoužívam žiadny Flux a podobné hovadiny, na rozdiel od mojich kolegov..... Čím to je, neviem, ale fakt to nepoužívam, ani pri 120 hnátových µProcesoroch.....![]()