Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Toto jsou skutečné komentáře státních policistů, které byly vyňaty z videí z jejich aut:
1. „Víte, semafory nebývají o nic červenější než ty, kterými jste právě projeli.“
2. „Uklidněte se, pouta jsou pevná, protože jsou nová. Po chvíli nošení se natáhnou.“
3. „Když sundáte ruce z auta, udělám z vašeho rodného listu bezcenný dokument.“ (Můj oblíbený)
4. „Když poběžíte, půjdete do vězení jen unavení.“
5. „Dokážete běžet rychleji než 1200 stop za sekundu? Protože to je rychlost kulky, která vás bude pronásledovat.“ (MILUJI TO)
6. „Nevíte, jak rychle jste jeli? To asi znamená, že si na pokutu můžu napsat cokoli chci, co?“
7. „Ano, pane, můžete si promluvit s vedoucím směny, ale nemyslím si, že to pomůže. Aha, zmínil jsem se už, že jsem vedoucí směny?“
8. „Varování! Chcete varování? Dobře, varuji vás, abyste to už nedělali, nebo vám dám další pokutu.“
9. „Odpověď na tuto poslední otázku určí, zda jste opilý, nebo ne. Byl Mickey Mouse kočka, nebo pes?“
10. „Fér? Chcete, abych byl fér? Poslyšte, fér je místo, kam se chodíte svézt na atrakcích, jíst cukrovou vatu a kukuřičné psy.“
11. „Jo, máme kvótu. Ještě dvě lístky a moje žena dostane toustovač.“
12. „Věříme v Boha; všechna ostatní prodáváme přes NCIC.“ (Národní centrum pro informace o kriminalitě)
13. „Jak velká byla ta ‚dvě piva‘, která jste, jak říkáte, pil?“
14. „Ne, pane, už kvóty nemáme. Dříve jsme je měli, ale teď si můžeme vypsat tolik pokut, kolik jen můžeme.“
15. „Jsem rád, že je náčelník (policie) vaším osobním přítelem. Takže znáte někoho, kdo by vám mohl složit kauci.“
A VÍTĚZEM JE…
16. „Myslel sis, že nedáváme pokuty hezkým ženám? Máš pravdu, nedáváme. Podepiš se tady…“