Tv Akai

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cabernet

Tv Akai

#1 Příspěvek od cabernet »

nazdar majstri,

Prislo k preladeniu TV programov na tomto TV. Je to typ CT-2157DT.
Orig. dialkovy ovladac (RC-71A) sa stratil. Skusal som univrz. DO MAK2000.
Vsetko ide, akurat nejde spustit MENU LADENIA. Mal som moznost vyskusat aj DO RC443/HQ, co by mala byt priama nahrada RC-71A. Tiez najde len MENU LADENIA.
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

Co si myslite o tomto:

Ten Mak2000 som podla prilozenych tabuliek nezladil so spominanym TV tak, aby som ho vedel aj naladit(programy-ladenie)
Nahodnym zadanim kodu (potom som zistil, ze to plati pre znacku Samsung a nie pre Akai) sa mi to podarilo aj naladit.
Druha vec, co ma tiez mrzi je ta, ze si niekto na webe vymyslel, ze original nahrada DO Akai RC-71A je nejaky RC443/HQ. Ten zcasti ovladal TV, ale neslo menu ladenia a ak som raz spustil TXT uz bol TV len v tomto mode a ten sa nedal vypnut len vypnutim TV sietovym vypinacom.
Najviac ma vsak nasralo to, ze meter od ruky mam stale DO BQS325, ktore pouzivam na opravy OVP a OTF, lebo tych je najviac a s tym sa da TV komplet ovladat.
Ubohe.
Onkyo

#3 Příspěvek od Onkyo »

To maš teda pravdu :Pod lampou byva naväčšia tma. :smash:
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od durkovic »

heh presne túto TV mám v pivnici jako vrak (prasknutý CPU) držím ho len preto lebo je v nom super obrazovka ak mi dožije povodna v JVC C-2155EE tak tam pôjde táto ale ešte to bude chciet nove elyty v obvodoch riadku pretože pri jasných scénach my už kmitá obraz a asi aj vysadzuje zdroj, pozeral som no su nafukle takže pôjdu vymenit
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“