Darujem atrapovú elektroniku z bytu
Moderátor: Moderátoři
Darujem atrapovú elektroniku z bytu
Video, ako nejakú serióznu dostalku, som kedysi priniesol zo zásob ešte z prevádzkárne -pre tento atrapový účel, čiže stav nebol dôležitý, ani neviem aký je.
Tv bol naposledy pustený pred 10? 15? rokmi, nebol kvalitný obraz (ala slabý filtr. kond. v OMF C-416).
Monitor je dostalka od člena bastlírny v 2013, stav neviem.
Printer je dostalka pre tento atrap-účel, stav neviem.
Pc case je myslím len case.
Nedával by som ten bordel sem, ale moja klasika: niekedy chýba gombík..
Prach si nevšímajte, v závere ho už nikto neutieral, a ďalších aspoň 10r. sa tam už nebývalo..
Inak 11.10. MÚ robí zber elektroodpadu, pôjde to aj s chladničkami 2x Minsk 16E - myslím že obe funkčné.
- martinkopp
- martinkopp
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Stefan31
Tá atrapa je v poriadku - slúžilo to doma na potemkinovský účel - možno to tu pár ľudí zažilo.. Manželka si do samého konca nevšimla, že som si origo veci dávno odniesol..
Nebyť skormúteného známeho, čo sa mi zdôveril, že sa mu manželka zbalila a odišla, že neskoro prišiel na to, že veci v skriniach nahrádzala inými, tými "zozadu", a vzadu bolo úplne prázdno, tiež by som si nevšimol - len som si neskôr uvedomil že mi začína podobný scénar doma (medzi nami to už vtedy bolo nejakú dobu vyjasnené - ani som nebojoval, gény neprerobím, chyba bola, že som nepočúval keď sme sa spoznali, respektíve nepripisoval niektorým veciam význam - veď bola milá, taktná, pekná, usmievavá, pracovitá, starostlivá, atď, proste bez chyby - a nepoznal vtedy to známe: dobre si najprv všimni budúcu svokru..).. Nesmierna vďaka onomu známemu - som to podchytil hneď na začiatku, a začal zrkadlovite robiť to čo ona - akurát s rozdielom, že ona takú tú známu asi nestretla.. Zrechnoval som si v sebe čo je dôležité a čo nie, nechal som ju kŕmiť sa p.čovinami, a zatiaľ čo v jej batohoch "nenápadne" mizli naše veci spoločné, som si hovoril ber si, ja si to kúpim nové.. Pozariaďoval som sa, a zakiaľ sa ona vytešovala našej spoločnej kuchynskej váhe z lídla v batohu v autobuse, a pod., ja som riešil veci iné. A tak nakoniec odišla naspäť tak, ako voľakedy prišla, s holou, zostalo mi niekoľko nehnuteľností v hlavnom meste - koniec koncov veď celý majetok rodiny som tu "na zelenej lúke" vybudoval ja.. Pre spravodlivých: je pravdou, že zatiaľ sa ona celým telom starala o naše deti (a ja im tú starostlivosť blbec prízvukoval) - čo však účelovo poza môj chrbát zneužila na vštepovanie im od útleho veku svojich špinavostí - s následným potvrdením známeho, že opakovaná lož sa stáva pravdou.. Zbytočne teraz deťom argumentujem miliónmi hmatateľných dôkazov, na ktoré som sa vždy spoliehal, ktoré som si odkladal - aby som ich nechal vyrásť v "pokojnej rodine", bez hádok (zakiaľ manželka všetko cedila cez ne) - že veď v 30-tke určite dostanú rozum - žiaľ nestalo sa - a ilúzie si už nerobím - keďže sú neustále zahlcované "švestičkami z mé zahrádky", účelovo, falošnými.. Nebolo sa komu zdôverovať - veď na jej strane nikomu, kamarátov to nezaujíma, každý má starosti svoje, keď nie rodinné, tak kde zohnať na ryby háčik, a rmútiť moju mamu, ktorá sama nemala v tomto smere život ľahký, aby zasa nespávala, keďže vždy videla v neveste stelesnené božstvo a v nás ideálnu rodinku? Našťastie som potom stretol anjela skutočného - ktorý si tiež v živote vytrpel svoje - takže si vieme vážiť.. Z jogo (až jogo9) sa stal adakar, ako som tu už písal - odsťahoval som sa aj ja, byt zostal neobývaný, manželka si mohla chodiť brať čo len chcela, a už som sa len snažil s ňou dotiahnuť papierové vyporiadanie.. Sorry ak ste dočítali - chcel som tie atrapy zdôvodniť - našťastie už doslúžili..
Rozpísal som doobeda, vidím že príspevky sú ďalšie..
Možno mám dobrú správu - v tej PC case je aj MB, procesor a karty a pohodená možno je to RAM - len som nazrel cez dieru vybraného zdroja, hdd je tiež vonku. Štítok Libra, 486.