Veteran Philips 930A

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SIDTIM

#16 Příspěvek od SIDTIM »

Krásná "kaplička" !

Pokud seženeš poškozený repro, či i jen jeho vrak, ozvi se mi na SZ.
..a co shoří, nezhnije..!
nosferatic

#17 Příspěvek od nosferatic »

jj,kousek je to krasnej,to se musi nechat...ale s tim reprem to nevidim moc nadejne...a i kdybych ho sehnal,tak to bude stat hrozny prachy...
vombat
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od vombat »

Nehledáš nahodou tohleto http://www.aukro.cz/item326498887_stary ... ilips.html? Kornout na membránu by měl jít lehce slepit. Na 930 by měl mít 7 šroubů na uchycení.Je tam i celá mřížka před repro, ale nevím, zda by pasovala na 930, co vím byly různého průměru.
nosferatic

#19 Příspěvek od nosferatic »

ne,myslim,ze to neni ono...uz jsem si to podrobne prohlizel a to nebude ten puvodni repro...to je spis samostatne repro k nejkemu radiu-pridavne...
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pajosek2 »

Jde Ti o originalitu nebo funkčnost? Origo lampy mám po jednom kuse,ale náhrady bych možná našel,Záleží kolik jsi ochoten do toho investovat.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Kaca »

Anonym píše:tak urcite bych potreboval schopnou a funkcni B 443 a mozna jeste E 438,zbytek jsem uz sehnal,nebo je funkcni...kdyztak se mi ozvi na madmannn@centrum.cz,jestli bys pro me neco mel.

To co potřebuješ nemám ale mám : E 447, E 444, A 430, E 424, E 406, A 409 a pak ještě nějakou nečitelnou diodu a něco na čem je napsáno TELEFUNKEN RENS 1374d. Je to všechno použité ale je k tomu poznámka funkční. Tak nevím ale záruku bych na to nedal.
sinclair

#22 Příspěvek od sinclair »

Nosferatic, dal ses na vojnu, tak bojuj...hele, ale fakt nemůžeš čekat, že se například nekompletní vrak rádia s dobrým reprákem, ale bohužel z roku +/-1930 bude prodávat za tři pětky...
Takže máš momentálně jen tři možnosti, z toho je jedna jen hypotetická.
Buď neremcat a zaplatit, případně se na to 🤐, pokud máš plechový vemeno a na tom rádiu ti zas tolik nezáleží.
Ta třetí možnost je vyrobit repliku. Která v zásadě musí stát víc, než kdyby jsi koupil ten vrak s funkčním reprákem.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kaca »

Mám doma také dva magnetické repra ale nevím jaký průměr bys potřeboval. Já mám zase Philipse 830 AS a taky bez repro a ty co mám tam taky nepasujou. Jeden je z rozhlasu po drátě a ten mám kompletní tak bych ho nerad rušil a ten druhý je plonkový. Průměr půjdu změřit na požádání.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Kaca »

Ta stránka s tím reprákem byla už přesunutá do archívu.
Návštěvník

#25 Příspěvek od Návštěvník »

Ad repro-Uz ho davno mam,myslim nejak od kvetna,uz je i davno v kaplicce zapasovany-musel jsem vyrobit kovovej mezikrouzek,aby se dal pripevnit.no a jeste jsem dodelal z pryskyrice mrizku se znakem philips,hodil jsem to do cernyho laku a vypada jak fungl nova,ted mam prace az nad hlavu,takze se tomu tolik nevenuju,ale jeste bych potreboval origo knofliky a taky nejakej ten brokat teda,flasky snad jeste sezenu casem,ale provozovat ho nehodlam,ba ani zkouset,me jde o to,aby to bylo kompletni a pokud mozno z origo dilu...jinak ten repron me stal pres patnact stovek:o)Takze chlapi,jestli mate knofliky,brokat a nebo aspon tip,kde to sehnat,tak sem s nim
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“