Resim u sveho PC posledni dny problem - zacal se pod zatezi nahodne resetovat - bez varovani (nepredchazi tomu zasekavani, nic) - cvakne rele ve zdroji a tma. Za cca 5s to naskoci zpatky.
Vytahl jsem CPU i GPU, vycistil, prepastoval, komplet vycistil vetraky, slozil... a zhorsilo se to, zacalo to padat casteji. Znovu rozborka, kontrola, problem nikde. Po slozeni se to zdalo ok, vecer ale zase.
Ve zdroji zadny elyty nafoukly/vytekly nevypadaji, totez na desce (ale nemeril jsem samozrejme).
Zdroj je proprietarni Dell, ma 10x 12V a 1x12V stdby., jiny na zkousku nemam. Na primaru je rele, ktery pokazde vypne, kdyz problem nastane. Stdby nepadne, jelikoz to vzdycky po tech par sekundach naskoci zpatky.
Zdroj ma celkem vykonovou rezervu, ani pod zatezi neni horkej (zdroj 1300W, celkove max odber kolem 600W).
CPU po prepastovani neprelezou 62 a 68 stupnu (jsou v rade za sebou "po vetru", druhy je vzdycky o par stupnu teplejsi). Grafika se zastavi na 90°C (coz je i podle nvidia fora ok).
Dell self test z boot menu projde bez jedine chyby... Budto v nem strasi, nebo to bude na novy elyty. Precejen ma uz nejakych 8let odbehanych skoro bez pauzy
Diky!