Mini aku píla Parkside PGHSA 12C3 na konáre.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Mini aku píla Parkside PGHSA 12C3 na konáre.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
- tiktak1953
- tiktak1953
Osobná skúsenosť...
Výlisky boli tak krivé, že pri normálnom utiahnutí skrutiek už nepasovalo uloženie motora s prevodmi a pílka vydržala ísť na čerstvú baterku pár minút, alebo vôbec... Pri prvej rozborke mi aj bolo divné, že všetky skrutky neboli úplne dotiahnuté, ale to ma vtedy nejako netrápilo
Tohle je dotaz jako stehno:Kremik píše:Jako dítě jsem chtěl ze dvou 3V monočlánků transformovat napětí na 220V a vysavačovým motorem pohánět kárku....)
BTW: Vzpomněl jsem si, když jsem po škole začínal v práci, dostal jsem za úkol ubastlit zkušební přípravek s TTL a třemi digitrony (LED segmentovky tehdy nebyly běžně k mání). Pro vyzkoušení jsem měl zdroj 5V, zdroj co by ty digitrony rozsvítil nebyl po ruce, tak jsem si splácal jednotranzistorový měnič z těch pěti voltů, a fungovalo to.https://www.poradte.cz/elektronika/37854-powerbanka-co-utahne-primotop.html
jaký koupit přimotop + jakou powerbanku aby to ten přimotop utahlo alespoň 4-5 hodin? Jedná se o topení ve stanu
- tiktak1953
..aj na tej išla retiazka, prevod a motor volne (pokiaľ sa "točilo" retiazkou) ... ALE tam sa to "hrýzlo" vtedy, keď zabral motor...tiktak1953 píše:Dred pas sa volne toci,tak v tom to nebude myslim.
A za ponuku ďakujem... ale môj zdravotný stav nie je momentálne OK a staráme sa ešte o ťažko chodrého svokra...
Ja Ťa plne chápem, že máš toho veľa... A prajem Ti veľa zdravia a chuti do práce... Ja to už mám za sebou..
- tiktak1953
Ak by niekto mal zaujem o palenku z hrozna ozvyte sa.hrozno dam zadara u mna to spracujeme spolu na chalupe.Mozte na chalupe aj par dni pobudnut,povyrazit do okolia.Ja 40 litrov nepo-trebujem aj ked many nato mam.Ani vobec palenku nepijem,ani vino,iba kakavko.Takze asi len rozobrat,bud to bude vypinacom alebo elektronikov,trebas studentami.
---------------------------
Neozval sa dopo nikto s podobnymi zavadami,tak to rozoberiem,motor by maol nyt OK,tak to prerobim iba cez vypinac.dik za vas cas.lebo ani ja ho nemam.