Elektrolux EER75STM tyčový vysavač

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Elektrolux EER75STM tyčový vysavač

#1 Příspěvek od robo »

Zdravím, vysavač 5*18650. Vyměnil jsem baterie. Pospojoval do serie což je ok. Pak je tam ještě 5pin konektor CN6 a tady jsem to asi nějak pos....Vnitřně si nejsem jist zda je to jak bylo. Došla nová první bodovačka a já chtěl rychle bodovat accu. Zmáčknu spínač a držím, dvakrát blikne led a konec. Co jsem tak náhodně zkoušel různě píchnout hrot měřáku tak při zapnutí se ukáže napětí ale po zhasnutí led konec. Odpojil jsem 5pin a přívod od accu a napojil laborák. Při blikání je vidět jak lehce stoupne odběr. Nevím jak to celé je zapojené, tedy zda je pro provoz nutné mít zapojený 5pin konektor. Odpojil jsem i motor co by kdyby a stejný. Prosím nemá někdo nějaké info okolo zapojení? Díky.
alkom01

#2 Příspěvek od alkom01 »

Koukal jsem na obrázky tý baterky, co jsou na netu a asi by se dalo při troše trpělivosti to zapojení konektoru dát dohromady.
Pivo v přírodě ničím nenahradíš!
robo

#3 Příspěvek od robo »

Prošel jsem web kde jsou baterie a vypadá to že jsem se i trefil. Myslím že bude problém v ovládací desce. Mám to rozdělaný a nevidím nikde bezpečnostní spínač, že by třeba proto to nechtělo nastartovat.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

V tej baterii je elektronika?
kejki

#5 Příspěvek od kejki »

Jsou tam 18650 a všechno řídí jeden tišťák dva roky zpátky za 1000 czk. Ťuknul jsem do něj trafopájkou
:lol:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“