Ponuka zamestnania - osadzovanie DPS
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- martinkopp
Ale som aj ja za uvádzanie ceny v inz. - ak niekde pozerám, tak je to podmienka inak idem ďalej.. To len ako to môžu vnímať viacerí - možno snáď aj nádejní..
Stačí mi navliekať po ocínovaní na tie 0,2 drôtiky 0,5-ku bužírku
Je síce trochu pomalšia, ale zase je to vyvážené precíznosťou práce... mne nejaký mm drôtu hore/dole nevadí, keď si ich teraz strihám sám... ale od nej boli vždy všetky napresno
Ale už som tu rozpísal možno aj na inú tému - napr. Navíjanie SMPS trafákov - tak až je to nejaké závažné.. nech to kompetentný oddelia do iného chlievika.
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
Přesně popsáno. Mám stejnou zkušenost. Na Jobsu jsem nikdy neviděl nabídku práce s platem. Od personálek mi chodí nabídky práce. Takové vágní, Nabízejí multisport kartu, možnost dovolený, kafe v práci, příplatek na pojištění a podobný ptákovinky. Ale nikdy nanabízí plat. Tak jim vždycky odpovím, jestli se u nich pracuje zadara, nebo jestli také poskytujou mzdu.EKKAR píše:Nabídka mzdy je v dnešní době docela důležitá - protože ukazuje, jak moc vážně to potenciální zaměstnavatel myslí. ....
A za druhý, až na vzácný vyjímky, jsem se nikdy nedozvěděl, o jakou práci jde. Třeba personálka poptává elektroinženýra pro firmu mezi Prahou a Karlovými Vary. Tečka. Hotovo. Na otázku kde ta firma přesně je (kvůli dopravě) a co bude ten elektroinženýr dělat, odpověď nedostanu. Inzerent se odmlčí nebo napíše: "Můžeme si zavolat?". Teda, že jako já asi mám zavolat.
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
S tým som sa stretol. V Rakúsku slovenské. Firme. Českým sprostredkovateľom im bolo povedané. Že rakušáci sú ešte väčšie ošípané ako Nemci. Preložil som to do slovenčiny z dôvodov. Že naopak pri práci na Slovensku. Alebo Maďarsku Mám tie najväčšie. A najlepšie spomienky.
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
A kutilmile - nelituju tě