Prodej amatérské radio praktická elektronika

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PitrR

Prodej amatérské radio praktická elektronika

#1 Příspěvek od PitrR »

Prodám časopis amatérské radio praktická elektronika od roku 1975do roku2023 kompletní ročníky i s modrým AR a také AR na cd. Dále statisice součástek IO,R,C,D, různé stavebnice chladiče moduly, trafa.Digitalni i analogový osciloskop. Při zájmu mne kontaktujte. K odběru v Jihlavě. Cenu si netroufám určit. Třeba 3500kč
Naposledy upravil(a) PitrR dne 11 říj 2025, 19:58, celkem upraveno 1 x.
DukeNuke

#2 Příspěvek od DukeNuke »

Dej cenu, nebo ti to smažou.
dred

#3 Příspěvek od dred »

Celé ročníky "amár" (niektoré aj viazané) som ponúkal miestnej knižnici zadarmo - nechceli ich ani tak, že budú bez evidencie (s ktorou by mali samozrejme robotu) len ležať niekde na stole či v regáli a nech si odnesie, kto čo chce za nejakú smiešnu sumu.... Vraj, kto by na tom utieral prach :lol: A doma skladovať výtlačky s polovicou neaktuálnych reklám :roll: , keď je všetko okopčené na nete.... Veď to ani horieť poriadne nechce...išlo to do zberu.

A súčiastky ? Možno nejaké skvosty tam sú... ale pri dnešných požiadavkách ?
Pokiaľ sa niekto nezaoberá reštaurovaním so zachovaním "autenticity" .. možno by sa našli rôzne vhodné komponenty. Ale ináč je to len elektroodpad.. a pokiaľ nebude obsahovať vyťažiteľné zlato, tak to ani zadara nikto nechce...
samec

#4 Příspěvek od samec »

IO,R,C,D,... aj osciloskop sú príliš široké pojmy. Daj nejaké fotky a vypichni zopár zaujímavosti. Skôr sa tak nájde záujemca, čo vezme aj zbytok.
DukeNuke

#5 Příspěvek od DukeNuke »

Ten analogový osciloskop je co zač?
Yarda1

#6 Příspěvek od Yarda1 »

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=46475

BTW: Tehdy si to odvezl kdosi, prý vedl nějaký elektronický kroužek, ale trvalo to pár let než jsem se toho zbavil.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#7 Příspěvek od RX-20 »

PitrR píše:Prodám .... statisice součástek IO,R,C,D, ....
Statisíce součástek je hodně. To je tak náklaďák, ne? Já mám asi 5000 položek skladem a jsou toho 3 almary v krabicích od bot.
Máš seznam těch tvých statisíců IO,R,C,D ? Leccos by se mi hodilo, třeba teď sháním 74HC155, 74HCT158, 74HCT258 a mnoho dalších obstarožních věcí.
PitrR

#8 Příspěvek od PitrR »

Zdravím. Seznam součástek není v mých silách pořídit. Je to pozůstalost po švagrovi a je toho opravdu hodně. Já to jen dal sem. Vše má na starosti druhý švagr. Asi to ale dopadne tak že všechno půjde do šrotu. Kdyby byl vážný zájem tak dám kontakt na švagra.
samec

#9 Příspěvek od samec »

To je, ako by si napísal, že predám auto, ale nenapíšeš, či je to felicia, alebo bugatti. Ak mal tvoj švagor toľko súčiastok, tak medzi tuctovými budú isto aj hodnotné skvosty. Nuž ale, ak máš k tomu takýto vzťah, tak kľudne hoď do šrotu aj pár gramov striebra a zlata.
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od GeorgeB »

Byl jsem u pána (nebo jeho švagra) vyzvedávat mechaniku CNC frézky a trochu jsem se rozhlédl.
Stojí za to se tam jet podívat. Solidní jednání, věci po velice šikovném pánovi.

Pár fotek třeba zde:
foto1
foto2
foto3
foto4
foto5
foto6
foto7
foto8
foto9
eleferner

#11 Příspěvek od eleferner »

Maji ty soucastky jeste puvodni obaly? Pokud toho mas takova kvanta, tak v CR stale existuji prodejci, kteri podobne stare soucastky vykupuji. Samozrejme ti daji jen "par korun", ale asi porad lepsi, nez to rovnou hodit do srotu. I oni vsak budou chtit hruby seznam polozek nebo fotky. Napadaji mne tyto firmy, kdyztak mne nekdo doplni nebo opravi:

https://www.hezkyden.cz/
https://bucek.name/
https://www.kondik.cz/
https://www.puhy.cz/

Edit: nez jsem dopsal prispevek, tak GeorgeB pridal fotky. Aha, takze ono je to takto namichane. To je spis tak pro nejaky elektro krouzek. Takovych lidi sem chodi nekolik, zkusim to poslat jednomu vedoucimu z Brna.
Naposledy upravil(a) eleferner dne 12 říj 2025, 17:04, celkem upraveno 1 x.
PitrR

#12 Příspěvek od PitrR »

Pane Samec srovnáváte nesrovnatelné. Ty součástky nejsou moje, jen sem je tady nabídnul za švagra. Já bydlím 130km od Jihlavy a nemám možnost vše sepsat nebo nafotit. Byla by to práce na týden. Trošku se v součástkách význam tak vím že tam jsou i už nesehnatelné věci třeba různé potenciometry ,digitrony, výkonové tranzistory. Ale dost , měl sem Dobrou vůli a aspoň něco z toho zachránit.
samec

#13 Příspěvek od samec »

Ale veď ja nevravím o spisovaní všetkých súčiastok, ale len tých zopár hodnotných kúskov. Zbytok si vie každý elektronik domyslieť. Aha, len prvá fotka a hneď je jasné, že hoc súčiastky sú vhodné snáď len niekam do školského klubu, tak ten šifonér so šuflatkami by bral nejeden kutil domáci. Vieš, čo stojí jedn blbý plechový box na súčiastky?
https://unihobby.cz/skrinka-60-m-modra-mars
Hejnicek

#14 Příspěvek od Hejnicek »

Ty "budiky" s mezema byly vyrobeny ve Svedsku.
ypsi

#15 Příspěvek od ypsi »

Ak by to nebolo tak daleko, tak to vezmem celé. :|
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“