Frekvence přenosu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HC-96

Frekvence přenosu

#1 Příspěvek od HC-96 »

V autě typu velká dodávka naistalováno bezdrátové spojení mezi kamerou vzadu a zobrazovačem v předu -(původně v zrcátku na nic) - a větším zobrazovačem nyní. Je to samozřejmě čína - frekvence nedohledatelná. Propojení kamera - vysílač a přijímač- zobrazovač je propojení "cinch". Nyní potřebuji naistalovat do toho samého auta ještě jednu kameru a připojit přez další vysílač - přijímač na ten samý zobrazovač -má dva funkční vstupy a přepínání na druhou kameru. Mám obavy zdali se nebudou rušit - neví o tom někdo něco?
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Dva vysílače, dva přijímače. Každý na jiném kmitočtu.
..to bude jen ňákej odpůrek
HC-96

#3 Příspěvek od HC-96 »

No to je právě problém,jestli to Číňani "nemydlí" vše na jednom kmitočtu a se stejným kodováním pokud to nějaké má....
jenicek

#4 Příspěvek od jenicek »

Počkej, kouknu do křišťálový koule co máš za typ.

edit: Sakra, zrovna se mi někam zakutálela... :lol:
HC-96

#5 Příspěvek od HC-96 »

Už jsem ti odpověděl na "Traktorech" ....vysvětlení pro ostatní- můj stejný dotaz na problém...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“