Problém s potenciometrom hlasitosti T 820A.
Moderátor: Moderátoři
Problém s potenciometrom hlasitosti T 820A.
Ďakujem
mám s tímto strojem taky problém
Máte někdo schéma kde jsou na modulu "K" dvě A274?
Já mám schemata jen s jednou A274.Problém mám v tom že přes tento modul neproleze žádný sugnál.Na potenciometrech je řídící napětí a na běžcích se mění,takže tady v pořádku.
Jen ty A274 mají pěkně rezavé nožky
- Přílohy
-
DSC03092.jpg- (41.21 KiB) Staženo 215 x
-
DSC03088.jpg- (61.8 KiB) Staženo 213 x
- Přílohy
-
potak.jpg- (5.69 KiB) Staženo 200 x
Pejsvidek, skus ESO OSTRAVA. tam Ti vyrobia potenciometer aky budes chciet. k zakupeniu su bezne ich potaky u www.ezk.cz trebars. Btw, su dost kvalitne, rozmerovo presne ako starsie tesly. Ono su to vlastne tie iste potaky, len firma zmenila vlstnika...
- Přílohy
-
DSC_5736.JPG- (145.09 KiB) Staženo 316 x
Direct sa dá urobiť tiež, obísť predzos. Kábel zozadu dopredu a znova dozadu som vyhodil ako prvú vec. priamo z plošáku konca som natiahol k reprovýstupom kábel a je to. Ajtak nikto nikdy slúchadlá na tom pripojené nemal a ani už mať nebude. Koncové stupne sú kvalitné, majú veľkú rýchlosť prebehu. Výkon som nameral pri vybudení jednoho kanála na 1kHz niečo málo nad 50W. Vymeň všetky kondíky hovnovitej farby a pokiaľ môžeš tak aj tie plastové elyty. Žlté, oranžové, modré alebo zelené, prípadne kombinácie farieb. Vysychajú. Už neviem čo dodať, keďtak sa pýtaj. Tento stroj som mal ale len trištvrte roka doma, no... Teraz som presedlal na DUAL...
- Přílohy
-
DSC_5729.JPG- (154.36 KiB) Staženo 316 x