Bezdrôtové mikrofóny.
Moderátor: Moderátoři
- LukasFlamik
- Zablokován

Bezdrôtové mikrofóny.
Potrebujem poradiť. Mám dve sady bezdrôtových mikrofónov. Jedna je staršia, myslím že funguje na frekvencií 174MHz a ešte nejakej jednej (je to dvojkanál) ale v poslednom období je práve ten kanál 174MHz niečím zarušený, tak ju nemôžem používať. Kúpil som si teda novú sadu na úplne iných frekvenciách (to teraz neviem aké sú a otvorene poviem že sada nebola drahá). Tá funguje tak. že keď si nastavujem aparatúru, tak všetko ide perfektne ako má, ale akonáhle prídu ľudia (neviem či to rušia mobilmi alebo čím), tak sa dramaticky zníži dosah. Minule mi to vynechávalo odhadom na 10m a to na priamu viditeľnosť. Ešte teda aby ste tomu rozumeli. Sme Dobrovoľný hasičský zbor a robievame akcie ako stavanie májky, uvítanie prázdnin a podobne. Hlavne pre deti s rodičmi. Neviete mi prosím poradiť nejakú bezdrôtovú sadu mikrofónov za prijateľnú cenu, ale na druhej strane aby fungovala? Ideálne by bolo, keby mala jeden ručný a jeden náhlavný mikrofón. Spoľahlivý dosah by som potreboval tak povedzme 50m.
Ďakujem.
- LukasFlamik
- Zablokován

"AKG WMS40 Mini Dual Vocal" a vyber, kde to koupíš.
- LukasFlamik
- Zablokován

Nemáme náhlavní soupravu. Ta se tehdy dala dokoupit
Máme v držení tři a spokojenost. Jedou na frekvenci 184 MHz. Dexon.
V minulosti jsem taky ozvučoval hasiče při požárním útoku a bez problémů.
- LukasFlamik
- Zablokován

Nevím jak na Slovensku, ale v ČR se řídíme co povoluje Český telekomunikační úřad. Viz. tabulka. Jaké jsou povolené kmitočty pro bezdráty na SK nevím. Ale možná to bude v rámci EU shodné.LukasFlamik píše:Ďakujem zvuk za vysvetlenie ale nepobral som. Pošli prosím konkrétny model. ďakujem.
- Přílohy
-
frekvence.pdf- (158.92 KiB) Staženo 85 x