P: Anténa YAGI 430 - 470 MHz
Moderátor: Moderátoři
P: Anténa YAGI 430 - 470 MHz
Anténa je desetiprvková, konstrukce hliníková.
Ráhno AL 20 x 20mm
Zářič trubka AL o prúměru 10mm
Prvky trubka AL o prúměru 6mm
Zářič je osazen šroubovacím konektorem Mf.
Všechny prvky jsou galvanicky odizolované od ráhna.
Rozměry:
Celková délka 145cm
Zářič (dipól) 33,3mm
Prvky (od prvního) - 251, 257, 258, 267, 272, 277, 282, 287, 305mm
Váha 900g
NEPOSÍLÁM!
Po dohodě rád přivezu do rozumné vzdálenosti (3,-Kč/km - tam a zpět).
500,- Kč
o anténu taky zájem nemám, ale znám ji a tak napíšu pár postřehů . . .
konektor je N-F
prvky nejsou spojené galvanicky s ráhnem, nelze je jednoduše uzemnit
držáky prvků jsou z umělé hmoty, která časem křehne a prvky odpadávají
a nemůžu si odpustit komentář k ceně . . .
hodnota této antény, ve stavu v jakém jsi ji vyfotil, je jen výkupní cenou hliníku . . .
Děkuji za postřeh.
A co já s tím?
Mám vám ji dát zdarma?
Nebo proč to vlastně píšete?
Časem se rozpadne každý plast a dokonce i olovo, ale tím snad nechcete říci že nabízená anténa je před rozpadem....
Ano, je od mechu protože byla na severní straně střechy - neustále ve stínu.
Nový majitel si s tím poradí. Určitě si svého nového majitele najde.
Vyjadřujete se ke každému zde nabízenemu předmětu? nebo se nudíte?
A kutilmile - nelituju tě
EB není inzertní ani aukční portál, na kterém se prodejce může snažit prodat za co nejlepší cenu. Tady se schází uživatelé, kteří mají společný zájem o techniku, aby navzájem sdíleli své zkušenosti, rady a další informace. Není proto od věci, pokud kolega zhodnotí i tvůj nabízený prodej a stav použitého předmětu. Tím jen ostatní členy EB informuje, o svém názoru a svých zkušenostech.
Nejsi proto oprávněn nikoho na EB kritizovat, nebo snad dokonce i napadat za jeho názor, který může případného zájemce od koupi tvé použité antény, třeba i odradit.
A taky se sem slejzá banda těch, co mají s podobnýma věcma jistý nezanedbatelný zkušenosti - jak s jejich používáním, tak s nákupem nebo prodejem - protože s těma věcma prostě pracujou. Na S-bazar vleze kde kdo (do záderle díru má), sem naproti tomu chodí lidi docela dost vyhraněný ...Otkundes píše:Robino,
EB není inzertní ani aukční portál, na kterém se prodejce může snažit prodat za co nejlepší cenu. Tady se schází uživatelé, kteří mají společný zájem o techniku, aby navzájem sdíleli své zkušenosti, rady a další informace.
....
A kutilmile - nelituju tě
Vyrobil jsem i pár dualquadů na 430 MHz a nakonec jsem je rozdal, protože cena materiálů byla značná a zájemci naříkali jak staré k...y. Kupodivu všechny mnou vyrobené antény stále fungují doposud.
Bohužel, po montáži nové, teď plechové krytiny na střeše, se mi zhoršily příjmové podmínky jak na UHF, tak na VKV a hlavně na KV. Takže před týdnem šly pětiprvkový šestimetr, křížovka a dualquad na rotátoru i KV dipól dolů a budu se muset spokojit s vertikály mimo střechu a s LW anténou 34 m na KV.