Vyšlochtaná hlava dvoukila SDS+ Bosch
Moderátor: Moderátoři
Vyšlochtaná hlava dvoukila SDS+ Bosch
Jde mi o to, zda se to vyřeší nějakým dílem za cenu do 1000 kaček a nebo se na to vykašlat a koupit nějakej součastnej s_ráč za 15 stovek, kterej nevydrží možná ani záruku. Tahle Boschka je koupená někdy 1996 a kromě exploze odrušovacího kondu jí dosud nikdy nic nebylo. Mnoho baráků a instalací udělala, opravdu mnoho, třetí uhlíky. Na nějaký dlouhý léta už ale potřeba vzhledem k mýmu věku nebude potřeba.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jesli jsi to rozdělával, jsou tam nějaký záludnosti? Třeba jestli se něco nerozprskne na všechny strany či z toho něco nevyletí, co budu v dílně blbě hledat.
Díky
Druhá závada byla v sestavě pístku, co přenáší rázy z pneumatickýho pístu na vrták / sekáč. Vysypalo se mi z sestavy pár kousků železa řádně omletých dlouhým používáním. Když jsem ty kousky poskládal, tak to vypadá na nějaký vymezovací kroužek.
Když jsem se koukal na Trubku na demontáž GBH 2-24 DSR, tak ta moje z půlky devadesátek je v tý sestavě pístku trochu jiná. Na Alegru jsem našel celou hlavu za pár stovek a tak to zkusím objednat. Vyřešilo by to obě závady. Nejspíš to nebude navěky, ale už nejsem moc žhavej na vrtání a sekání zdí, na těch pár děr co budu kdy vrtat by mě to mělo nějakou dobu vydržet.
Tady je explozívka, problém je kolem dílu 847 Old execution.
Tady je video, kde to rusák skládá, od 14:52. On má New execution.
A propo, co do toho dát za mazelínu? Původní byla asi jak tekutej med.
Zkusil jsem ve sklepě vysekat do cihel drážku pro svazek čtyř kabelů CYKY, co tam visej na hřebíkách asi 10 let a šlo to velice dobře a rychle. Určitě líp, než tou starou vyšlochtanou Boškou, dokud teda sekala. Má to dva roky záruku, prodejce má servis, tak uvidíme.
https://www.makita-eshop.cz/vrtaci-klad ... ita-hr2470