Oddělovací trafo
Moderátor: Moderátoři
Oddělovací trafo
Nechcu to tu přehlcovat novými tématy když se to týká té televize, ale na internetu jsem nebyl schopný nic o tom najít, nechcu aby mě to případně zabilo
Studer nebyly jen magiče, tahle značka dělala venkoncem "velkou" = studiovou audioelektroniku. Takže ano, nějakej měřák to bejt může - ale ty nenapíšeš ani nevyfotíš nic, co by k identifikaci pomohlo... Což klidně může bejt i kloudná fotka stupnice toho měřáku s čitelným označením měřený veličiny.
Ale na tý tvý fotce krom toho, že to je hranatá škatule, není vidět s prominutím ani h0vn0 ...
A kutilmile - nelituju tě
Ono na tom vážně není moc co vidět, nic jiného tam napsané není, řada 230V zásuvek vzadu, měřák je na napětí jak říkám, na stupnici je 220V a 240V a ručička je v zapnutém stavu na hodnotě 210VEKKAR píše:Ale na tý tvý fotce krom toho, že to je hranatá škatule, není vidět s prominutím ani h0vn0 ...
Vyfotím líp až budu moct, teď nemám čím
No stalo se přesně to čeho jsem se při rozdělávání obával, odšrouboval jsem zespodu 5 šroubků a místo toho abych mohl vyndat vnitřek mi tam něco malého začalo lítat, co jsem tím šroubkem povolil, vnitřek ale drží, zkusím ještě odšroubovat obal jedné ze zásuvekmi-ro píše:K vyřešení stačí povolit čtyři šroubky