PŘÍLOHY A JINÉ
Moderátor: Moderátoři
Vidím, no. Jen pro pořádek, o problémech vím, četl jsem to dříve a je to zmíněno i tady v tom vlákně, fórum ani jeho adminy jsem za současný stav nijak nekritizoval, jestli to tak vyznělo, tak mě to mrzí, myšleno to tak nebylo. Víc k tomu nebudu psát, jen bych se opakoval a nemám pocit, že by si to stejně ti, co tu na to podrážděně reagují, pořádně četli (a nebo se neumím dobře vyjádřit, což je taky klidně možné). Strojařské fórum má přílohy na svých serverech, což je myslím správná cesta (a třeba to s novou verzí půjde i tady; s jejím protlačením a nasazením držím palceCust píše:Jádro pudla je v tom, že to aktuálně nejde a je připraven a otestován nový engine, kde to pude. Snad zakrátko už bude nasazen. Proč to tak je už tu bylo napsaný tisíckrát a evidentně už jsou na dotazy uživatelů, kteří to doposud nezaregistrovali, někteří alergičtí.
Já si na to koupil Send Reduce Pro (ale bohatě stačí i free verze, jen je tam pár drobných protivností), můžu doporučit.martinkopp píše:Problém je, když píše z mobilu. Dnešní mobily se už nedají nastavit na nízké rozlišení a zmenšování fotek je tam takové dost kostrbaté, zvlášť když to dělá jednou za rok. Nové forum by si prostě mohlo fotky zmenšit samo, na nějaký rozumný formát, tak jako je to jinde.
T.
- martinkopp
Tak jsem se sem zase dostal.Thomeeque píše:Já o koze, ty o voze. Nevim, co na to ještě říct.
Za tu dobu, co jsem ti radil, tak jsi stále nezjistil rozdíl mezi bicyklem a automobilem, že? Jen sis vymyslel (okopíroval) to, že ty o koze a všichni o voze. Jasné, už tedy víme, kdo tu kozu tedy vojel. :lol