Odděleno ze vtipů, jako OT

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
lesana87

#16 Příspěvek od lesana87 »

To jsem šla na lehko, s nákupní taškou tak rychlá nejsem, mám to do kopce. :)
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Kdysi jsem s asi patnáctikilovou taškou botaskou (střídavě přes jedno a druhé rameno) šel stopem po pětatřicítce silnici 31 km za 5 hodin a dvacet minut. To dělá 5,81 km/h v celkovém průměru. Úsekově to muselo být víc, protože jsem přitom často zastavoval na mávání, ale padal sníh s deštěm a nikomu se v tom sajrajtu nechtělo vzít stopaře.
ransom

#18 Příspěvek od ransom »

Sqad: 1200m (změřených) z práce na autobus chodím těsně pod 9 minut. Jakou rychlostí to chodím?
Pokud máš handicap, je to smutné, ovšem neznamená to, že ho mají všichni.
Tu tvou poznámku o hlouposti si laskavě odpusť.
Jinak jsi ve svém příspěvku sám potvrdil co jsem zmínil: Že je rychlost omezená pro pohybovala, ne pro chodce.

Hill: Já jednou takhle v sedmnácti stopoval z Hokova u Hořoviček na Karlovarské směrem na Prahu. Po asi půl hodině jsem mávání vzdal a vyrazil ostrým krokem po svých. Nakonec jsem jen tak ze srandy zkusil mávnout na jedno auto, když jsem minul Velkou dobrou, a ono mi zastavilo. Byl to můj bývalý vedoucí z modeláře, který mě poznal. Jel do Prahy z lítání na letišti.
GPS ani krokoměry tehdy nebyly, ale vycházelo mi to tenkrát dodatečným výpočtem podle mapy kolem 6km/h, včetně jediné krátké pauzy v Krušovicích, kde jsem sežral čtvrtku chleba a kus nějakýho salámu z místní Jednoty. Šmajdal jsem to s tou jednou pauzou asi tak od osmi ráno do půl čtvrté...
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

V Nemecku prej maji neomezenou rychlost na chodniku, je to pravda?
sqad

#20 Příspěvek od sqad »

ransom: Neviem, co chcete dokazat tym, ze sa ma snazite skusat ako maleho ziacika. Ja som nikde nepisal, ze sa neda chodit rychlejsie. Precitaj si moj prispevok este raz, najlepsie oba.

To, ze riesite hovadiny a vysmievate sa vlastnej hluposti je myslene tak, ze niekto dokaze napisat ,,aha co za zakon prijali ti blbi Slovaci" a pritom si ani neprecita o com ten zakon je. A teda snazi sa vysmievat, ale vysmieva sa vlastnej hluposti, lebo on jeten co nepochopil. Kapiš?!
Zda sa, ze handicap (v citani s porozumenim) tu maju viaceri...

Takze neodpustim si.
ransom

#21 Příspěvek od ransom »

Srandu ze slovenského zákona jsem si nedělal.

Nezkouším Tě jako školáka. Tvrdil jsi, že se rychleji než 6km/h chodit nedá. Nemáš pravdu. Dá se. To je jenom technický spor a s Vaším zákonem nemá nic do činění.

O ničem jiném nepolemizuju, Váš zákon jsem si snad vyložil správně. Chodce nikdo měřit nebude, a ani běhat nezakázali. Je tomu tak?

A že si kolegové dělají srandu? Je to sranda. Tak se neposer. Dělej si na oplátku srandu z našich problémů, podivností a přešlapů. Není jich málo a zasloužíme to.
Hill
Administrátor

#22 Příspěvek od Hill »

Zatím ji tam neměří, tak asi mají.
No a my můžeme čekat, že průsmyky Bílých Karpat a Javorníků ozdobí mezníky, za které si budou ti rychlejší chodci ze Slovenska jezdit užít si rychlé chůze po chodníku.
sqad

#23 Příspěvek od sqad »

ransom: Ja som predsa netvrdil, ze sa NEDA ist vyssou rychlostou chodzou ako 5 km/h.
Napisal som: ,,ano, viem ist aj rychlochodzou, ale rychlejsie ako 5 urcite BEŽNE nechodim".
Asi si jeden z mala, ktory si si zakon vysvetlil spravne. Ano, chodcov ani bezcov by nemal zahrnovat. Tym vy som nepisal o tebe konkretne, ale o viacerych clenoch fora.
Neurazam sa kvoli srande, a vase (teraz myslim akoze ceske) problemy vam uprimne nezavidim, lebo bohuzial viem o com su. Neberte to ale na lahku vahu, bude to iba horsie. Nakoniec aj Hitler sa dostal k moci preto, lebo vacsina ludi ho nebrala dost vazne od zaciatku...

Co ma ale rozculuje je to, ked vidim nejake naznaky povyseneckosti, v com su experti hlavne dvaja clenovia tu (ekkar a hftech). Na to som extremne alergicky, az ma aj ta sranda prejde...
Asi aj adminovia by si mohli uvedomit, ze oznacenia ako cobolak ci horny madar, nerobia dobry vzduch medzi nasimi krajinami, a tychto dvoch ,,mierotvorcov" na to obcas upozornit, ze by si to mohli odpustit...

Hill, co na to hovoris ty? Ci je to aj podla teba nevinne bezne oznacenie Slovaka?
lesana87

#24 Příspěvek od lesana87 »

Ty jsi nenapsal, že nejde chodit rychleji než 6 km/h, ty jsi to jen povýšeneckým způsobem zpochybnil.

Když se někdo opakovaně chová jako ***, musí počítat s tím, že ho někdo ***em nazve.

*** - dosaďte, co je vhodno
Ruprecht

#25 Příspěvek od Ruprecht »

A tak jsou to chodníky, ne běhníky :wink:
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Mysteri

#26 Příspěvek od Mysteri »

Sa smejete.... Ale do dvoch rokov to bude aj u Vás.......😁😁😁😁😁😁
EKKAR

#27 Příspěvek od EKKAR »

sqad píše:...
Co ma ale rozculuje je to, ked vidim nejake naznaky povyseneckosti, v com su experti hlavne dvaja clenovia tu (ekkar a hftech). Na to som extremne alergicky, az ma aj ta sranda prejde...
Asi aj adminovia by si mohli uvedomit, ze oznacenia ako cobolak ci horny madar, nerobia dobry vzduch medzi nasimi krajinami, a tychto dvoch ,,mierotvorcov" na to obcas upozornit, ze by si to mohli odpustit...

Hill, co na to hovoris ty? Ci je to aj podla teba nevinne bezne oznacenie Slovaka?
Zatímco my jsme historicky už od ranýho středověku byli "Země Koruny české" a jen s krátkýma historickýma výstřelkama jakým byl napříklat "Protentokrát Böhmen und Mähren" jsme pořád nazýváni jménem jazykově odvozovaným od slova "Čechy" resp. "Bohemia", vaše historie nese dlouhodobou stopu pojmenování "Horní Uhry". Co máš proti legitimnímu použití toho regulérně a oficiálně dlouhodobě historicky zavedenýho jména? Stydíš se snad za to?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Mysteri

#28 Příspěvek od Mysteri »

Mám dojem, že od posledných volieb, si prejdete opäť ,,s krátkýma historickýma výstřelkama".....😁
EKKAR

#29 Příspěvek od EKKAR »

A zrovna jako ze scénáře ke tragikomickýmu filmu s tím bude mít co do čunění i jeden nejmenovanej státněbezpečnostně evidovanej připrchlík z Horních Uher a druhej, poloviční samuraj ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#30 Příspěvek od ransom »

Což je krásný doklad české vypatlanosti. Za to opravdu Slováci nemůžou.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“