Pevný internet, poskytovatelé a přecházení k jiným

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#16 Příspěvek od Hill »

Vzhledem k tomu, že ti poskytovatalé věsměs vědí o konkurenčních nabídkách, nezbude ti, než trvat na tom, že žádnou další službu nechceš, a zařídit se tak, jak píše Tomasjedno.
Funguje to.
Tak dlouho mi každou chvíli nutili ADSL, pak VDSL (ačkoli jsem jim opakoval, že mám internet odjinud, a několikanásobně rychlejší, než co mi mohli nabídnout), až jsem se rozhodl zrušit pevnou linku úplně.
A najednou jsem měl neomezený tarif volání do všech tuzemských sítí, a za stejnou cenu. To se mi pak přes dva roky hodilo.
Teď už ani tu pevnou linku nevyužívám denně, ještě jsem se nerozhodl, jestli ji odhlásit teď, nebo ještě chvilku počkat. V každém případě jsem zvědav na to, co mi budou nabízet pak.
TAKJAN

#17 Příspěvek od TAKJAN »

Jestli je to na mne, tak mám kabelové připojení k netu, a u toho zůstanu. Tlf používám VOIP, konkrétně Odorik, což je super nejlepší poskytovatel. Za těch deset nebo víc let kolik ho mám mne kontaktoval asi třikát, a to že mi kleslo předplatné pod stovku či kolik. Jinak o něm nevím.
TAKJAN

#18 Příspěvek od TAKJAN »

Tak mi napsali že zvedají na 549,-Kč. Po menším boji, telefonicky předeno na 319,-Kč, což je za 50Mbi dost, ale co nadělám. Nemohli pochopit, že TV je fuj. T-mobile
Odpovědět

Zpět na „Poradna“