adakar píše:A vo venčeku medzi hlavičku a drôt plochú pérovku zo železiarstva - je to v poriadku, napríklad z pohľadu nevytvorenia galvanického článku?
Nemyslím si, pérovka je ocel a co si pamatuju tak je problém zabíjet ocelovými hřebíky hliníkovou plechu
Příkladmo RSA 6 jsou podstatně užší, levnější a přímo určený pro hlínu. Tydlety distribuční bloky dost záleží na konkrétním provedení, aby se třeba úzkej šroub nezařezával/nepřestřihoval to. Dělajou to lokálně už 80 let, proč mu cpeš rejžáky, pšonky, kdovíco vlastně?
Čokoládu s plíškem jsem viděl naposled lámací bakelitovku a keramický dvojáky a trojáky. Existuje ještě nějaká čokoláda s plíškama? Znám EKL a SEZ a ty jsou v poslední době čím dál vokraděnější, svorka už není mosaz ale slabej plech ve kterým se závit tak akorát strhne. Velkoobchody vedou čím dál větší s račky.
Jakej Prostějov ty kokos? Eleman je šmelinář. Prakticky všecko ze sortimentu je dotažený kdoví vodkáď, už se tím netají ani v katalogách a na vobalech.
To si myslíš nebo víš?
Ale ono je to jedno, moje výrobky i když jsou částečně vyrobeny v Hongkongu, tak nejsou čínské. Jsou moje v ČR vyvinuté a v ČR vyrobené, byť část dělali Číňani, kteří ani netuší k čemu to slouží...
Tvl, to vidim dyž neco beru, na krabici původní výrobce. U malejch serepetiček dohledávám podle voznačení nejaký parametry a obvykle skončím u pšonka apod., úplně jiná značka. Při znalosti toho, že to jelemán JE šmelinář, už je to jenom Occamova břitva (kdo je ten skutečněj výrobce, a kdo je ten přeprodejce).
To je jak s blbečkem, fak. Zaregistruj se nekam do elektra a podívé se tam Větráky španělský/pšonkovský, silikonový gely snad talijánský (nekterý, jiný taky nejspíš pšonkovský), atd.