Nabízím Elektro-projekty

Nabídka NEKOMERČNÍCH služeb. Drobné poplatky za tyto NEKOMERČNÍ služby nejsou proti Pravidlům EB.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
elnovy
Doporučuje se dohled statného moderátora
#16 Příspěvek od elnovy »

Souprava vysílač přijímač 433/315MHz IC2262/2272 4 kanály
je na dps kolmo naletovaná snadno videt na foto celku
viz pdf ......velké proudy do 0.7A :idea: :arrow: :|
BOTKA
Můj e-mail: elnovy@email.cz
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
rampage

#17 Příspěvek od rampage »

elnovy píše:BOTKA
Tie vyrábaš tiež?
Zrovna by sa mi jedna hodila na flintu, mám meter deväťdesiatpäť a pažbu mám trocha krátku.
HF_Tech

#18 Příspěvek od HF_Tech »

Když už chceš zakázky, tak by ukázkový demo véhikl měl být alespoň na úrovni jako srandička na obrázku dole. Tj. ovládání a nastavení přes wifi na šmátlafounu, napájení z LiPo s dobíjením přes USB a směr by to mělo držet podle gyroskopu, když už ne integrovaná IMU.
Přílohy
Koptera demo v2.png
Koptera demo v2.png
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Mikras »

martinkopp píše:Na tom layoutu je špatně snad úplně všechno co jde, ale jako odstrašující příklad jak se to nemá dělat je to dobrý :).
Můžeš mě, nebo i někomu jinému aspoň naznačit, nebo lépe na tom obrázku označit, co tam je za zásadní chyby? Děkuji.
/bez ironie, opravdu mě to zajímá/
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

rampage píše:
elnovy píše:BOTKA
Tie vyrábaš tiež?
Zrovna by sa mi jedna hodila na flintu, mám meter deväťdesiatpäť a pažbu mám trocha krátku.
Leda prd a šišky ... On totiž elblby kromě další kupy věcí neumí ani slovensky (i když si myslí opak), takže když chtěl napsat slovo s významem "KONEC, FINITO, ŠLUS, ENDE, MENE-TEKEL-UFARSÍN etc. etc. etc", tak chca zavítat do cizích termitů, zneužil jazyk domnívaje se sobě blízkej, totiž slovenčinu - no a jinak než podobným fijákrem to dopadnout nemohlo, protože si to ani neověřil, jak že se to vlastně správně píše a tudíž to napsal tak, jak mu to jeho samoblbá mozková dutina vyhodila - neboli on si myslí, že ve slovenčině se píše "botka" jako překlad slova "tečka" - přitom správně je to "bodka". Jinak vysoko pravděpodobně on sám bez Ghůůghla ani netuší, jak taková botka na flintu vůbec vypadá, natož kam na tu pažbu vlastně patří ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jezevec »

Zatím LOCK, časem ty OT snad promažu.
Příště se prosím zdržte zbytečných komentářů u jakýchkoliv nabídek.
Důležitý je vztah mezi nabízejícím (prodávajícím) a případným zájemcem.
Ostatní do toho nemají co kafrat.
Děkuji.
Zamčeno

Zpět na „Nabídka služeb“