Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
to se stává i tady, nejen na sítích. Nejlepší na tom je, že, kam vlezou, musí podepsat informovaný souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR, ale na sítích to na sebe kdekdo stejně vykecá a ještě přidá nějaký ten bonus, například, jak pěkný kabel po ránu poslal po vodním tobogánu. A třeba i s fotkou, nebo ještě líp s videjkem.
Tady je nás nějakých 18 a půl tisíce, z toho přes 700 nás sem chodí pravidelně. Někteří se známe osobně a trefíme k sobě. A někteří si to čas od času spletou s fejsbůčkem.
Stránky jsou ale veřejně dostupné ke čtení komukoli.
Tak na to myslete včas, než toho na sebe vykecáte moc.
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
Miloš Zeman kdysi pronesl památný výrok, jehož původce je známý český psychiatr: "70% české populace jsou mentálně zaostalí alkoholici kteří nechápou souvislosti dnešního světa." Konec citace. Tato většinová populace se shromažďuje na FB. Tak se nedivte.
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
Hlavně strejdovi Gůglovi. Ten sbírá data bez skrupulí, v USA má firmu Datastreem LLC, která pak ty data kompletuje a prodává komukoliv, kdo zaplatí. Myslím vloni o tom byla debata v německý telce.Hill píše: Stránky jsou ale veřejně dostupné ke čtení komukoli.
Tak na to myslete včas, než toho na sebe vykecáte moc.
Na druhou stranu mne v Česku fascinuje, když zájemce o koupi čehosi odmítá prozradit, kam se mu má poslat zásilka a na koho má být vystaven daňový doklad.
A proti tomu všemu je MS ČR, které v českém OR suveréně zveřejňuje osobní data včetně datumu narození a adresy bydliště. Už jsem tam v OR také zahlédl u něho poznámku, že je ženatý.. Člověk někdy žasne.
- pocitujlasku
ja fb pouzivam ako rychly prehlad udalosti a veci, ktore ma zaujimavu. len mi vadi, zr v poslednej dobe akosi ubudlo veci, ktore ma.zaujimaju a namiesto toho mi podsuva veci, ktore su uplne mimo mojich zaujmov.