mám 3 ročný Xiaomi Mi TV Stick 4K (MDZ-27-AA) ,ktorý no problém behal jedno ráno len pokus o štartovaciu sekvenciu zobrazí toto :
nič viac a trvá to len sekundu teda žiaden factory reset nefunguje!!!!
kto vie a chce nech poradí opakujem len ten kto vie o čom je reč nie taký majstri svetla že treba to vyhodiť - to sa neráta
Jinde dokáže požádat vlídněji, ale ne na každém fóru mají zkušenosti.
To u soudruhů na 4PDA mají k dispozici všechno. A když si k tomu najde i správné video, tak bude vědět jak na to. FW je tam hodně, takže hlavně vybrat ten správný.
To je těžko, tuhle tyčinku vůbec neznám. Viděl jsem tam FW založené na Androidu 11 i 14, ale osobně bych zkoušel FW, které využijí AMLogic DNL, kdy uvnitř archívu bývá script go.cmd a je k němu potřeba Amlogic_USB_Burning_Tool_V3.2.8
Na rovinu, jestli bude poškozené úložiště nebo nějaké spoje pod BGA, tak se to nemusí podařit nebo to může být jen dočasné. Ta tyčinka se hodně přehřívá a tím vše degraduje. Někteří ji různě upravují viz. fotka.
Některé FW jsou na Yandexu a bez účtu se nedají stáhnout, ale stačí se tam přihlásit nějakým Google účtem.
pre vladodyno ale ved hned na začiatku som jasne napísal že Factory Reset nefunguje!!!!
teda žiaden dvoj-hmat nič také nie je možné a ani nemám zapnuté vývojárske možnosti
treba mi to proste prepálit alebo použit nejakú inú fintu