tandel píše:EKKAR napsal:
Počítačářem se učitel stane....
Ve škole neučím, ale stejně jsi to teda přehnal. Ti největší odborníci učí občanku a TV.
Bohužel, nepřehnal, mluvím o vlastních zkušenostech - tělocvikáři jsou kapitola sama pro sebe. Jeden takový mi chtěl v 6. třídě "nadělit" na vysvědčení nedostatečnou z TV, protože podle jeho názoru jsem měl tyto hodiny neomluvené - udělaly se mi nepříjemné bradavice zespod na chodidlech, kožní Dr. mi je popálila kapalným dusíkem - jenže já pro bolest skoro nemohl chodit, natož běhat nebo jinak sportovat. Dostal jsem samozřejmě písemnou omluvenku, že až do zahojení jsem mimo. Cvikář ji vzal a v poho, byl jsem omluven - jenže na příští hodině požadoval novou omluvenku, že prý tamta platila jen na tu předmětnou hodinu. Myslel jsem si svoje a "hodil na něj salám" - nohy se hojily skoro 8 týdnů a celou tu dobu jsem na tělocviku jen přihlížel. Pak byla klasifikační porada před pololetím a na ní ten POŠUK tohle vytáh - třídní prý málem porazilo... Prý jí trvalo půl hodiny, než mu dokázala vysvětlit, že za předměty označené jako "výchova" nelze dát na vysvědčení klasifikační stupeň "Nedostatečný". Odškodnil se tedy tím, že mi napařil "Dobrou" čili 3 (i tak to byla nejhorší známka na celém vysvědčení) a dokonale mi tak zkazil vyznamenání. Nepovolil a trval na svém - nehnul s ním ani říďa. Největší řev ale ztropila moje máti - nelenovala si na něj dojít do školy a přede všema ho málem zfackovala. S vysvědčením ale bohužel už nic udělat nezmohla - a já měl tu "Dobrou" do dotyčného natrvalo - ještě se mi někdo bude divit, že cvikáře pokládám za etalon ANTIINTELIGENCE?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!