To je přesně ono.
Vkládání zajímavých obrázků IV
Moderátor: Moderátoři
To kolísanie som napokon zrazil niekam medzi 0,08%-0,15%, aspoň podľa tohto softwarového meráku a zázname 3,15kHz. V tom už je zarátané aj kolísanie gramca, keďže nemám referenčnú nahrávku, od ktorej by som to vedel odpočítať.
Poslušne hlásim, že som vyskúšal to cédečko plužiť aj s trochou saponátovej vody. Žial, niečo robím zle, keďže to zvýši šum natolko, až prehluší pôvodný signál (subjektívne to potom šuští horšie jak šelak/baklax). Mikroskop by možno napovedal viac, len v tejto kategorii sa tie cifry začínajú blížiť už tým (použitým, starým a pokazeným) štúdiovým sústruhom.
Zároveň som objavil tohto rusáka, má to premakané, očividne nie prvotný pokus jak ja. Ložisko odniekal zo žiguláka, nezávislé zavesenie hrotu, záznamovú hlavu si asi navinul sám + predpríprava na stereo. Raz možno
So záznamom výšok sme na tom "školeným uchom odborníka" asi narovnako, zatial to máme obaja mono. It is what it is, ja som zvolil tzv. KISS princíp. Keep it simple, stupid
Nikdy to před vlak neposlal chlap, že jo. Ani jednou! Ani s kamiónem, ani s autobusem plným lidí, ani se sanitkou. Vůbec nikdy.EKKAR píše:Ano, totálně vylízaná blonďatá samice hovězího to pošle přímo před jedoucí soupravu. Perfektní reklama na Darwin Awards ...
Jenomže v tomhle případě to byla samice hovězího ...ransom píše:Nikdy to před vlak neposlal chlap, že jo. Ani jednou! Ani s kamiónem, ani s autobusem plným lidí, ani se sanitkou. Vůbec nikdy.EKKAR píše:Ano, totálně vylízaná blonďatá samice hovězího to pošle přímo před jedoucí soupravu. Perfektní reklama na Darwin Awards ...
A kutilmile - nelituju tě