Prohlídka rentgenových snímků

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#31 Příspěvek od BOBOBO »

To se mám škrábat palcem u nohy za uchem ? Sorry jako . Ten program to co potřebuji udělat umí , jen kdyby ho někdo ovládal a dal notičky . Alespoň pro mne není nativní . :D
masar

#32 Příspěvek od masar »

Není zač.
:wink:
rampage

#33 Příspěvek od rampage »

DedVseved píše:Ty tvoje játra potom neprosvítí ani rentgen
bude museť chodiť na letisko a nechať sa presvietiť jak batožina :D
Čo som skúšal kvér /P38/ tak pri osemdesiatich kV bolo ledva vidno patrony v zásobníku, mloka by presvietilo lepšie.

Tak nám tú štúdiu aj s dicomom volakde nahraj Bobek, možno sa niekto zdatnejší podujme a uloží ti to. Síce budú tvoje iniciály, aj s dátumom narodenia a snímkou tvojho chrbta, dostupné potom už verejne, ale keď holt radiologovi neveríš a sám si to spraviť nevieš, na výber príliš nemáš.
BOBOBO

#34 Příspěvek od BOBOBO »

To nemá s radiologom čo robiť . Ale neverím tunajším ortopédom . Vyšetrení v dobe štyroch minút nepovažujem za korektné . Preto potrebujem tieto snímky zo sebou , abysom ich predestrel vo fakultnej nemocnici v Königsgratz .
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#35 Příspěvek od RX-20 »

jardafiala píše:Do win7 to v pohodě nainstaluješ a obrázky otevřeš, vyzkoušeno., Blbý je že je k tomu vše potřebné lidskou řečí, ... důležité snad pro tazatele bylo, že jsem nebyl líný, program do svých win7 nainstaloval a vyzkoušel.
U mne program také chodí na woknech 7. Mám anglický wokna a program se nainstaloval v angličtině. Ale dá se změnit do němčiny nebo francouzštiny. Možná ten prggram existuje také v češtině, protože v manuálu píší, že partneři VICOMu můžou udělat národní lokalizaci.
Sice bych považoval za normální, že všichni čeští doktoři už 35 let po převratu mluví perfektně plynule anglicky a jistě též německy, takže českou lokalizaci programu jaksi vůbec nepotřebují, ale kdo ví jaká je skutečnost, že ...
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
Celeron

#36 Příspěvek od Celeron »

BOBOBO píše: Preto potrebujem tieto snímky zo sebou , abysom ich predestrel vo fakultnej nemocnici v Königsgratz .
Hradecká ortopedie? 8O Tak to sis nevybral dobře. Mě tam dělali 2019 achilovku, chronickej zánět a pak se půl roku za nejhoršího Covidu řešila nekróza operační rány. Mám tam 5 cm lívanec podobnej popálenině. Máti tam dělali koleno a dva měsíce jí hnisaly díry po stehách, naštěstí do nevlezlo dovnitř, to je pak neřešitelnej průšvih. Spousta doktorů doporučuje ortopedii v Jilemnici. Mudr Gernert je přímo vyhlášenej.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mahoney

#37 Příspěvek od Mahoney »

Hill měl pravdu, nemusíš na sebe všecko vyžvanit jenom na Facebboku, že...
Prim

#38 Příspěvek od Prim »

Pro ortopeda ve FNHK téměř s jistotou žádné CD se snímky nepotřebuješ. Má k nim přístup přes siť ePACS.
Můžeš si zkontrolovat jestli je nemocnice kde ti dělali rentgen připojena do ePACSu (na 99,9% je).
Tisknout snímky na papír je naprostý úlet.
BOBOBO

#39 Příspěvek od BOBOBO »

Mám dvoje , jedny jsou , druhé nejsou ......
rampage

#40 Příspěvek od rampage »

Prim píše:Tisknout snímky na papír je naprostý úlet.
Čo papier... vyvolať ich. Na fotopapier. Aby sa dali prezrieť proti svetlu. Tady máte ty snímky, pane dochtore :D
Odpovědět

Zpět na „Software“