LG 43UM7100PLB nejde obraz ani zvuk, podsvit je v pořádku

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Protože místo žrádla jen chlastají. :lol: Jenom nechápu, když nejde i zvuk, co to má společného s vadou displeje.
Ivan_01

#17 Příspěvek od Ivan_01 »

no, zrejme to má prepnuté na iný vstup, čo sa kľudne mohlo stať, keď nejde obraz a človek zbesilo stláča gombíky na ovládači lebo čo ak to tým opraví ...
bu2520

#18 Příspěvek od bu2520 »

Přesně takhle se chová moje LG cca 7let stará. Pokud ji mám přepnutou na YT a vypnu jí tak se po zapnutí rozsvítí jen podsvit jinak tmavá obrazovka a na žádném vstupu není obraz ani zvuk. Vypnu jí ze zásuvky znovu zapnu a někdy musím čekat 3 až 4 minuty, než naskočí přes anténu. Pokud ji vypínám z režimu TV přes anténu, tak chodí naprosto bez problémů. Asi udělali někde soudruzi chybu když psali SW.
Ivan_01

#19 Příspěvek od Ivan_01 »

pred vypnutím TV je potrebné ukončiť aplikáciu. Píšu to niekde na prvých stranách návodu. To je ako by si vypínal počítač za chodu vytiahnutím zo zásuvky. Takže nie, soudruzi neurobili chybu, len nepočítali s tým, že sa zákazník chová ako blb. A ešte sa s tým chváli na fóre.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

Ked stlacis vypinac na PC, tak sa OS korektne vypne. Ked to nedokaze televizor, tak to programoval idiot.
Ivan_01

#21 Příspěvek od Ivan_01 »

robí to väčšina TV, keď ho vypneš priamo v nejakej aplikácii, má problém korektne nabehnúť.
bu2520

#22 Příspěvek od bu2520 »

Nevím o tom zdali je to přímo v návodu na první straně. Ale Rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že před přepnutím TV do modu STBY bych měl ukončit nějaký režim . Který režim je prioritní , nehledě na to , že je tam i (teď nevím přesně jak se jmenuje) mód pro urychlení startu po zapnutí. Tak že trvám na tom, že to vymýšlel idiot. Dost možná , že jsem blb , ale na rozdíl od jiných jsem ochoten se podělit o zkušenost , která může někomu pomoct. A v mé dlouholeté praxi servisáka se mi několikrát stalo, že přišel blb a měl pravdu .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“