Nekrásnější česká lampová telka je Marína. Nadčasový design, i dnes vypadá jak nádherný monitor. Hezčí už pak jsou asi jen studiové věci.105l píše:v Lutíně se prodává jantar
Tesla Color 424 vertikální synchronizace nejde
Moderátor: Moderátoři
Ale lampový vnitřek mám nejoblíbenější s velkým selenovým usměrňovačem vepředu, kapacitním výškáčem, 3 trafákama uloženýma v chasis naležato, a vn tráfkem se vzduchově navinutou VN cívkou, po vnějším obvodu bohatě pokrytou asfaltem. Nevybavuju si teď co to byl za typ, musel bych chvilku hledat.
Edit: Tak asi Mánes nebo Azurit, mají asi stejné šasi.
Nejlepší zvuk měla Lilie II. Dvě repra plus výškáč, v zesu 2x PCL86.
(Dodnes přežil bohužel zrovna ten LG, toho bych se spíše nejradši zbavil)
Vždyť i to rozebírání má své kouzlo. Už jsem tedy léta CRT nelikvidoval...
Tu Unitru asi mám. Má trny pro kotouče uložené na strašně tenkých osičkách. Proti Tesle. Zvuk ze zabudovaných repro neposlouchatelný. V podstatě nezajímavá věc. Úplně jsem na něj zapomněl.
Je to můj jediný magentofon s 19 cm/s, ikdyž taky je zabalený ve sklepě protože má dost špatný zvuk, spíše bych ale řekl že to je špatnou hlavou (nebo minimálně špatně zašroubovanou), čistit ji jsem zkoušel tehdy dostKremik píše:Tu Unitru asi mám. Má trny pro kotouče uložené na strašně tenkých osičkách. Proti Tesle. Zvuk ze zabudovaných repro neposlouchatelný. V podstatě nezajímavá věc. Úplně jsem na něj zapomněl.