Rušička GPS
Moderátor: Moderátoři
Rušička GPS
Napadlo mě sledovací systémy v autě vyřadit z činnosti tak, že signál GPS bude rušen. Mám zatím rušičku GSM, tím by se zamezilo přenosu dat z GPS jednotky, ale vyřadily z činnosti i naše mobily, na kterých musíme být v pracovní době dostupní. Tudy cesta tedy nevede.
To v případě rušení GPS bude chodit: poloha vozidla neznámá, sledovací jednotka nenajde signál ze satelitů a "oslepne". Napadlo mě, použít podobný postup jako GSM-generátor pily-rozmítacího napětí. Rozkmit pily určuje šířku pásma. Toto směšovat na nějakém Fetu se šumem-jako šumová dioda se mi osvědčila vybraná teslácká KZ260ka. Pak to podložit regulovatelným stabilizovaným napětím-ladicí napětí pro VCO. VCO se nastaví na střed pásma, rozkmitem pily se nastaví šířka a úrovní šumu nejlepší dosah.
Podobně konstruovaná rušička mobilních telefonů nám už rok bez poruchy běží u nás v hospodě.
Máte nějaké zkušenosti? Používají GPS jednotky v autě jen civilní pásmo L1 1527,42MHz, nebo i vojenské L2 1227,6MHz? Šířka pásma je skutečně 20MHz, na obě strany 10? Nebyl by problém postavit VCO i normálně, třeba s BFR93 a 2 varikapy, ale chtěl bych zkusit obvody od Micronetics, konkrétně M3500-0916. V té rušičce GSM jsem měl původně VCO pro obě pásma s varikapy, pak jsem na 900MHz použil MAX2623 od Maximu. 1800MHz má VCO s varikapy, šel by tam M3500-1324, ale nevím, kde u nás koupit VCO Micronetics.
Výstupní výkon musí být v případě GPS narozdíl od rušiček GSM velmi malý, pár mW, jinak může dojít k zarušení signálu na velmi rozsáhlém území, se 4W snad i přes 100km. Rozhodně nechci nějaké plošné rušení GPS, jen zamezit provozu tohoto zařízení v našich autech, čímž náš milý zaměstnavatel vyhodí nemalé peníze vzduchem. Než přijde na to, že jsou v autech rušičky, to to dříve vzdá. Ani po kompletní výměně zařízení mu to nepůjde.
Nevíte, která firma u nás prodává produkty firmy Micronetics, jak je to se šířkou pásma GPS? A nedělal jste někdo i tu rušičku? Děkuji za odpověď.
GPS
Rušička
Ta GPS anténa musí "vidět" satelity, proto se umisťuje buď úplně ven na povrch auta, nebo pod okno. Stačí ji zastínit ukostřeným magneticky měkkým krytem, a drahý zaměstnavatel má po žížalkách. Pozor ale na to, kdy to zakrytí uděláte - GPS systémy si pamatují polohu a některé mají i akcelerační snímače, takže se chovají jako inerciální navigace a pro opravu polohy se "dotazují" družic jen občas!!!
-
147.229.65.49
-
P
Jak to dělám já.....
Náš milovaný (běda jak ne...) Velkomožný Generální Ředitel (malý vzrůstem, velký duchem - jak to tak bývá) se řídí volně upraveným heslem, které v jeho podání zní: Prověřuj a prověřuj a tak nám taky dali GPSbonzy do aut. Ale je to docela prča. U Fobijí to docela lže (tam to vypadá, jako že fixlují téměř všichni), někteří už přišli na to, jak přes VAG Prog vypnout přenos ujetejch kilometrů do jednotky a přijímač GPS se skutečně nejlíp vypne odstíněním nějakým plechem.
Horší je to u citroenů pikap a jiných větších vozů. Ty nemají sice přenos ujetých km po sběrnici, ale anténa je proklatě citlivá. Tam plech zasunutý mezi anténu a sklo způsobí jen nepatrné "kecání". Trochu lepší výsledky má anténa UHF ručky (stačí 0,5 W) zasunutá tamtéž, ale napájená z 12 V, samozřejmě a trvale zaklíčovaná. Jeden expert chladil modul hasičákem, taktéž úspěšně, jiný VN zdrojem poškádlil nějaký přepínač, který šel z plombované jednotky vyndat a zůstal na drátcích. Důležité bylo, že v servisu na nic nepřišli ani v jednom z případů. Nemají (skoro) žádný vybavení. Tak asi takhle....
vyhledávací vozidlo
Re: vyhledávací vozidlo
coat píše:Možná to úplně nepatří k tomuto tématu. Chtěl jsem se zeptat nedávno jsem viděl auto-vyhledávací vozidlo kradených aut. Mělo na střeše čtyři antény umístěné jakoby v rozích čtverce. Jestli někdo nevíte k čemu to přesně slouží nebo jaké to má výhody při vyhledávání??
Že by 4 směrové antény? Kdyby to nebylo na autě a držel to člověk tak by mu stačila jen jedna (člověk se snadno otočí), ale autu to otáčení půjde hůř...