Taková menší lobotomie. Místo instrukce, na kterou to skáče, když je to špatně, jsem dal JMP na instrukci, kam to skáče, když je to dobře. Ale hrát to neumím, takže nepoznám, jestli je vše v pořádku.
Jestli jsem se v tom dobře zorientoval, tak jsem vyřadil úplně všechny kontroly. Ne jen datum. A asi je problém v dosboxu s datumem. Co jsem koukal, tak ten jeden soubor, který byl podle něj špatně, měl letní čas. Ostatní měly zimní. Tak je klidně možné, že to dosbox dělá dobře a msdos špatně.
Linux z nějakého důvodu interperetuje čas založení toho 21SPOSC.DAT jako 20:44, ale pod DOSem to je 19:44. A některé distribuce linuxu asi mají tuhle chybu opravenou.
V mém případě to šlo ještě přes zip. Takže nějak se to muselo zabalit, nějak pak rozbalit. Já tomu moc nerozumím, takže se zatím trochu bojím to označit za chybu v DOSBOXu nebo Linuxu.
Je v tom zmatek. On ten Linux a DOSBOX asi musí taky počítat s tím, že někdo nestřídá zimní/letní čas. To aby se pak zvencnuli. Nakonec ještě skončíme u toho řešení s tou lobotomií.