W11
Moderátor: Moderátoři
W11
Otázka zní: nabídne mi to časem novější verzi 23H, 24H nebo 25H?
Díky Joe.
- serviceman
Teď jsem ručně aktualizoval 23h2 na 24h2, všechno pro verze, v mrkvošrotí doméně. 2,5h na kus. Hnus velebnosti. Tři stroje z 28 hlásily aktualizaci, která vždy zhavarovala. Ostatní byly spokojeny s 23h2 a nehlásily nic.
Stáhni si iso a spusť setup ručně a doufej, že to projde. Jinak čistá instalace.
nahrál jsem nový BIOS, a tak mi to pustilo do aktualizace naW11. Nejsem tak zběhlý v aktualizacích, mohu z verze 22H2 nahrát 25H2? Nevím jak, poraďte,Díky.xsc píše:Splňuje ten PC požadavky pro Win 11 nebo jsi to tam musel nacpat přes Rufus? Pokud splňuje (musíš mít zapnutý Secureboot a povolené TPM), pak by se to další roční aktualizace měla stáhnout sama. Pokud je nesplňuje (třeba i jen díky nastavení v BIOSu), stahují se jen průběžné updaty, ale roční aktualizace musíš dělat ručně. Verze 22 už průběžnou podporu nemá.
W11 jsem nahrál 8.11. a od tá doby žádná aktualizace nepřišla...
Můžeš přejít rovnou na verzi 25H2 - prostě si ji stáhni přímo od MS a spusť ji z Windows - proběhne update. Pokud to při spuštění zahlásí, že PC není podporován, tak buď je to tím nastavením nebo procesorem - ale to bys pak musel řešit už při instalaci verze 22H2 - třeba instalací přes Rufus.
- serviceman
Tento odkaz platí 24 hodin
Odkaz na W11 25H2 CZ
Poklepem na stažené ISO ho namontuješ a spustíš v něm setup, nebo co tam je. V průvodci před instalací zvolíš Zachovat..., programy atd. (zachovat všechno).