Zásilky do a z Polska
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
Zásilky do a z Polska
- pocitujlasku
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Jinak navrhovaný Toptrans měl v době kdy jsem jej využíval také nízké ceny dopravy. Ale myslím si že je zaměřený hlavně na paletovou dopravu větších zásilek. Jak by u něj vycházela kusová zásilka netuším. Já jsem přes ně posílal zboží na paletách do Finska a to vycházelo opravdu nejlépe a ještě to bylo rychle.
Pletete si možnost, která je dostupná jen pro podnikatele (v Česku u Zásilkovny i na Slovensku u Packety) s možností, která pro nepodnikatele dostupná není (ani v Česku u Zásilkovny ani na Slovensku u Packety). Do Polska mohou z Česka přes Zásilkovnu posílat balíky do Polska pouze podnikatelé (tj. osoby s podnikatelským účtem, ve kterém mají uvedeno své IČO) a totéž platí i na Slovensku u Packety pro posílání do Polska.Ivan_01 píše:zaujimavé že cez Packetu zo Slovenska balík do Poľska ide, cez Zásilkovnu z ČR do PL nejde. A pritom je to jedna firma. Ale zase 500 Kčs za veľký 10 kilový balík nieje až tak moc.
Soukromé osoby, která mají u Packety/Zásilkovny účet bez IČO tj. nepodnikatelé mohou posílat balíky přes Zásilkovnu z Česka stejně jako přes Packetu ze Slovenskou pouze prostřednictvím mobilní aplikace, ale ta ať už je jako země odeslání zvolena Česká republika nebo Slovensko vždy pro nepodnikatele nabízí jen 4 možnosti cílové země, a to Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko.
- jardafiala