JVC HR-D140E pórovitý obraz
Moderátor: Moderátoři
JVC HR-D140E pórovitý obraz
u tohoto videa sa mi vyskitla takato čudná závada, prehrávaný obraz je pórovitý s drsnými okrajmy napríklad písmen , velmi sa to podobá až preostrenemu obrazu, prešiel som už všetky rady, cievka L116 pri videoprocesore už vymenená elyty okolo tiež, odrušovanie motoru hlav je odspodu tu je prekontrolované a funkčné, hlavy su nové čisté, v celom zdroji nove elyty. prejavuje sa to jak na kazetách nahraných na inom videu tak aj na kazetách nahraných na tomto videu .
prosím Vás poradte čo by to mohlo byť. obraz z tuneru je OK bez vad.
ešte by som dodal že sa to podobá trochu takým jemným dropoutom ako pri neukostrenej mechanike, neviem či by som ju nemal rovno prepojit s GND zdroja.
Diky za rady a odpovede
Těžko říct, jestli bude skutečně příčina stejná, ale oba víme, co jsou elyty zač (pokud jsou ale zalité, to bude problém...).
Jednou jsem měl také roztřepané hrany v obrazu, ale inkriminované video reagovalo na zářivku na pracovním stole!
No, držím palce, ať se Ti daří a pak se pochlub, jak jsi dopadl!
Ahojky!
len neviem či sa dajú tie bipolarne nahradiť nejakými inými ???
diky
tu je obrázok,
vypájkovať to z inej novšej dosky bola práca na 7 minút takže osadiť to do HR-D140E a zaliat nožičky cínom je na 3 minútky, a je to. su to tie isté totožné chipsety.
sorry za kvalitu foto iba pre nazornu ukážku.
mením iba chipset spracovania obrazu z hlavy pretože chipset na nahrávanie je OK nahraný obraz prehrávaný na inom videu je super.
- Přílohy
-
DSC01140.JPG- (216.43 KiB) Staženo 128 x
-
DSC01139.JPG- (218.69 KiB) Staženo 116 x