cslink/skaylink

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan121

cslink/skaylink

#1 Příspěvek od Milan121 »

Nejdou mně souběžně obě karty,mám kaona 570 a dva CI moduly.Musím buď jednu nebo druhou kartu vytáhnou.Podle dodavatele je to způsobeno tím že začal na obou souběžně vysílat STV1 STV2.Že to v žádném případě není závada.Ví o tom někdo něco bližšího?
tornado6

#2 Příspěvek od tornado6 »

Podla mna su blokovane firmwerom myslim že existuje aj niečo na odstranenie bloku ale treba hladať. :wink:
RadekB

#3 Příspěvek od RadekB »

Milan121 píše:Nejdou mně souběžně obě karty,mám kaona 570 a dva CI moduly.Musím buď jednu nebo druhou kartu vytáhnou.Podle dodavatele je to způsobeno tím že začal na obou souběžně vysílat STV1 STV2.Že to v žádném případě není závada.Ví o tom někdo něco bližšího?

Ano, je to pruser a nejedna se o zavadu a celosvetovou raritu. Nektery prijimac dekoduje, ale vypisuje hlasku, ktera se musi odmacknout (Homecast), jiny hlasku proste ignoruje a nevypisuje (Nektere Technisaty).
Resenim je u tebe nejlip modul Cryptoworks Twin Mascom, ten pojede. Stoji cca 2000.
kysmen

#4 Příspěvek od kysmen »

nebo tecnisat STR1 z původním firmwarem, případně nahrát původní, bez modulu
miroja

#5 Příspěvek od miroja »

Podobne sa sprava aj Ferguson 7318 UCI (1x karta v slote, 1X v CI module). Ked tam bol neofic FW, bolo treba po kazdom prepnuti na program stlacit OK/Exit. S origo FW to staci stlacit len raz po zapnuti zo ST-BY. Alchymia...FUUUJ a potom chcu, aby ludia kupovali ofic karty za nemale peniaze :roll:
Milan121

#6 Příspěvek od Milan121 »

Teď jsem zaslechl jeden zajímavý námět,cs programy na jednu anténu,slov na druhou a využít 0/12 výstu pro zapínání napájení CI modulu či interní čtečky.Anténa bude pochopitelně fyzicky jen jedna,myšleno anténa v setupu.
A ještě jeden dotaz,kámoš zapoměl PIN na fergusonovi 7318 ,ví někdo jak do toho,nebo jak ho vynulovat?
miroja

#7 Příspěvek od miroja »

Milan121 píše:... cs programy na jednu anténu,slov na druhou a využít 0/12 výstu pro zapínání napájení CI modulu či interní čtečky...
Hm, myslienka zaujimava, ale bez HW zasahu do STB to asi nepojde co?
Milan121 píše:A ještě jeden dotaz,kámoš zapoměl PIN na fergusonovi 7318 ,ví někdo jak do toho,nebo jak ho vynulovat?

Da sa vojst do menu-->tovarenske nastavenie (v tomto pripade pride o setting)? Ak nie, skusil by som flesnut FW, aj setting.
Milan121

#8 Příspěvek od Milan121 »

Do továrního nastavení mám dojem jen pomocí PIN
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“